23948sdkhjf

Ny LVD laserskjærer og kantpresse til PE Bjørdal

| Medlemsnyhet | Bedrift LVD Scandinavia AS

Nylig installerte PE Bjørdal AS en LVD Laser Phoenix 4 kW 3015, utstyrt med Compact Tower, samt en LVD kantpresse Toolcell 220 tonn lengde 3060 mm. Maskinene skal bidra til å sikre konkurransekraft i et tøft marked.

PE Bjørdal AS er en moderne industribedrift med stor kapasitet og høy grad av tilpasningsmuligheter for spesialiserte oppdrag. Kjerneområdene består av konstruksjon og montering av komplette stålbygg og stålkonstruksjoner, samt prosjektering og levering av komplette fabrikker.

Bjørdal leverer komplette løsninger for mer effektiv produksjon, bedre utnyttelse av råvarer og enklere renhold til mat- og prosesseringsanlegg på land og sjø. I tillegg forsyner Bjørdal alt av materialer og stål-verk til konstruksjon, fra bærende struktur til små detaljer.

AUTOMATISK PRODUKSJON

Regelmessig investering og modernisering av driften har gjort at PE Bjørdal har opprettholdt en sterk posisjon i markedet, og for å ytterligere styrke vår posisjon har vi nå investert i en helt ny LVD Laser Phoenix 4 kW 3015, forteller Rolf Hjelle, driftsleder hos PE Bjørdal AS. Dette er en dynamisk, automatisert laserskjæremaskin med fleksibilitet til å skjære materialer i forskjellige tykkelser.

Maskinen passer godt inn i vår produksjon, og er en glimrende allround maskin som hjelper oss å maksimere produktiviteten, forklarer Rolf Hjelle.

Siden Phoenixen er automatisert valgte PE Bjørdal å utstyre sin laserskjæremaskin med Compact Tower.

-Denne løsningen gir full mulighet for automatisk lasting, lossing og lagring av råvarer og ferdige deler, forklarer Trond Aasen fra LVD Scandinavia, som har levert de nye maskinene.

RIKTIG FRA FØRSTE DEL

- Den andre maskinen som nylig ble installert er en LVD Toolcell. Dette er en kantpresse utstyrt med automatisk verktøy bytte, noe som minimerer oppsett, gjør maskinen rask og svært pålitelig, forklarer Aasen videre.

Et integrert automatisert verktøy byttesystem lagrer over- og bunnverktøy, og alle verktøy holdes inne i maskinen. Maskinen bytter verktøyet automatisk i forhold til hva som kreves for jobben.

- Kantpressa er også utstyrt med LVD sitt patenterte Easy-Form lasersystem som kon-stant måler vinkler, og sørger for riktige deler allerede fra første del, fortsetter Aasen.

RASK OMSTILLING

- Alle våre investeringer gjør oss i stand til å drive enda mer kostnadseffektivt, imøtekomme alle nye miljøkrav, samt sørge for at vi er godt rustet for fremtiden. Med en stabil arbeidsstokk av erfarne og høyt kompetente medarbeidere kan vi effektivt og presist utføre varierte og komplekse oppdrag.

Vi tilrettelegger og gjennomfører prosjektene våre med optimal funksjonalitet som resultat. Investeringen i nye maskiner gir oss muligheten til rask omstilling og til-rettelegging etter kundenes ønsker, noe vi tror er svært viktig for å overleve i et tøft marked, avslutter Rolf Hjell hos PE Bjørdal.

For mer informasjon se: www.pebjordal.no og www.lvdscandinavia.no  

Bildetekst 1: Foran den nye lasercellen, fra venstre: Stian Tveiten, Jan Åge Høydal, Zbigniew Chmarzynski, Petter Tømmerbakk, Rolf Hjelle fra PE Bjørdal AS og Trond Aasen fra LVD Scandinavia.

 

 

 

 

Medlemsnyhet

Bedrift
LVD Scandinavia AS

Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Norge
LVD Scandinavia AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062