23948sdkhjf

Carsten Holm A/S utvider sortimentet med vibrasjonsdempere

| Medlemsnyhet | Bedrift Carsten Holm A/S

Leverandør og produsent av standard- og spesialpakninger Carsten Holm A/S har i mange år vært kjent for sitt brede sortiment av tetninger og pakninger, men nå har de utvidet sortimentet med et nytt produktområde – nemlig vibrasjonsdempere.

- Utvidelsen av vårt sortiment er en naturlig reaksjon av at vi i senere år har opplevd stigende etterspørsel etter vibrasjonsdempere. Vi har tidligere skaffet dem på forespørsel fra kunder. Dermed, har leveringstiden vært litt lenger enn vanlig, men det er over nå, sier Michael Jacques Lauritsen, salgssjef hos Carsten Holm A/S.

Dag-til-dag-levering
Carsten Holm A/S har nå tatt vibrasjonsdempere inn i standardutvalget og har valgt å ha et stort antall typer og størrelser på lager.Dette betyr at selskapet nå tilbyr vibrasjonsdempere med samme dag-til-dag levering som for øvrige produkter.

- Vibrasjonsdempere finnes i en lang rekke maskiner, motorer og pumper, samt annet teknisk utstyr med bevegelige, roterende eller pulserende deler, som vi allerede leverer pakninger og tetninger til. Derfor er det helt naturlig å inkludere dem i vårt eksisterende sortiment - samtidig åpner det for helt nye muligheter for å kunne tilby pakninger på områder der vi før ikke har vært i stand til å dette, forklarer Michael Jacques Lauritsen.

Ring eller skriv
Vi har alltid et stort lager, derfor kan 98 % av alle bestillinger leveres til kundene dagen etter at de er bestilt. Ytterligere informasjon finnes på våre hjemmesider, eller kontakt vår kundeservice på tlf.62 62 52 55 eller på holm@carstenholm.dk og få hjelp med det samme.

 

Om Carsten Holm A/S

  • Selskapet ble grunnlagt av Carsten Holm i 1979.I dag er det en familieeid virksomhet overtatt av andre generasjon.
  • Carsten Holm A/S er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015. Virksomheten produserer og markedsfører standard- og spesialpakninger til alle grener dansk og internasjonal industri.
  • Selskapet har for tiden 34 ansatte i Danmark og 10 personer i det kinesiske salgsselskapet Holm Sealing Solutions Ltd.

Medlemsnyhet

Bedrift
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Kataloger mm.

Send til en kollega

0.062