23948sdkhjf

Enkel løsning for komplekse kabelbehov

| Medlemsnyhet | Bedrift HF Danyko AS

HF Danyko A/S tilbyr Eschas kundespesifikke konfeksjonering av kabler for automatisering og andre tekniske kommunikasjonsformål: Lite eller stort antall, enkle eller komplekse utformninger – og med overstøpte konnektorer

Trenden er omtrent like klar innenfor automatiseringsmiljøene som i mange andre tekniske bransjer: Kommunikasjonen mellom de enkelte anleggskomponentene øker hurtig, og etter hvert som mer og mer intelligens beveger seg ut til fronten av applikasjonene, jo mer komplekse blir systemene. Kunder og tekniske designere ønsker også full frihet i valget av systemkomponenter, og dermed er forbindelsene mellom komponentene ikke alltid kompatible. Samtidig blir miljøene mer aggressive, selv om signalene blir både raskere og mer følsomme. Dette krever i mange tilfeller en ny måte å planlegge konnektering inn i sitt design eller anlegg.

Escha tilbyr en utmerket løsning på kabel- og tilkoblingsproblemet. I stedet for den klassiske "kabelspagetti", tilbyr Escha ferdig konfeksjonerte  kabelsystemer etter spesifikke kundebehov. Det gir mulighet for konstruksjon av løsninger som er nøyaktig designet for en gitt oppgave. Det letter både installasjon og service, da mulighetene for feil installasjon praktisk talt er eliminert. Samtidig kan ledningslengder optimaliseres til formålet slik at høyhastighetssignaler ikke blir ødelagt av for høy demping eller crosstalk.

Løsningene har i utgangspunktet vist seg å være veldig populære i jernbaneapplikasjoner, der både de fysiske og elektriske (støy) miljøene er svært kritiske. Men de samme kvalitetene i de konfigurerte kabelløsningene er like interessante for automatisering og andre tekniske sektorer. Escha leverer om ønskelig en overstøping av de runde kontaktene deres for å beskytte mot inntrenging av fuktighet / vann og støv / kjemikalier. Samtidig kan pluggene merkes i henhold til kundens krav, slik at både dokumentasjon og beskyttelse mot feilmontering er på plass fra starten.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
HF Danyko AS

Bark Silas vei 8
4891 Grimstad
Norge
HF Danyko AS

Send til en kollega

0.062