23948sdkhjf

Winch til fiskeopdrett for løft og senk av merder

| Medlemsnyhet | Bedrift Bretteville Taljer & Maskiner AS

Spesialwincher levert til fiskeoppdrett for korrosive og sjøbaserte miljøer

Den norske fiskeoppdrettsnæringen vokser stadig og står idag for over 65% av verdens oppdrettslaks. I takt med utviklingen er det kommet både ny teknologi og bedre måter å drifte oppdrettsanleggene på. Bransjen krever nyeste teknologi av utstyr, og det gjelder også når det kommer til bruk av wincher i oppdrettsanleggene. 

Med spesialwincher til bruk for fiskeoppdrett for løft og senkning av merder utføres løfteoperasjonene på en enkel, rask og effektiv måte, uten å sette arbeidere som betjener oppdrettsanleggene i en sikkerhetsrisiko. Det er ikke nødvendig å bruke uhåndterbare og vanskelige løfteanordninger. Med Inox wincher for fiskeoppdrett har man en langvarig, sikker og brukervennlig løsning, som også fungerer godt i all slags vær. winchene er utviklet for å være tilpasset miljøet for fiskeoppdrett på lang sikt, og utfyller kravene bransjen har til både holdbarhet, hygiene, sikkerhet og miljø.

Winchene vi har levert til fiskeoppdrett er rustfri, med marinemaling og IP grad 66. De har i tillegg spesifikk anti korrosjonsbehandling for utendørs bruk. Winchene kan leveres både med variabel hastighet og radiokontroll. Modellene leveres både som 1 x 230 volt og 3 x 230/400 volt

Se mer på brettevilletaljer.no
 
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Send til en kollega

0.047