23948sdkhjf

Større utvalg av O-ringer hos Carsten Holm A/S

| Medlemsnyhet | Bedrift Carsten Holm A/S

Utvalget av O-ringer øker og øker hos Carsten Holm A/ og i dag teller det over 33.000 forskjellige dimensjoner. I perioden fra 2017 til 2020 er antall O-ringer steget til ikke mindre enn 2.535 nye varianter.

O-ringer i både standard- og spesialutgaver
De 2.535 nye variantene er en betydelig utvidelse av både standard- og spesialsortimentet av O-ringer. Dersom en kunde trenger O-ringer som ikke er tilgjengelige som standard- eller lagervare, kan de bli fremstilt de etter mål i vår egen produksjon i Ringe på Fyn. På denne måten sikrer vi rask leveringstid, noe våre kunder setter stor pris på.

Utvidelsen har foregått gradvis, for å imøtekomme etterspørselen av flere dimensjoner. Dette har ført til at vi i dag har O-ringer i over 33.000 forskjellige dimensjoner.

Mange typer materialer
Carsten Holm A/S selger og produserer både standard og spesielle O-ringer i mange forskjellige dimensjoner, materialer og farger, noe som gjør det mulig å tilpasse O-ringen til hver enkelt oppgave.Våre materialeleverandører er nøye utvalgt, så vi er sikre på at vi alltid får riktig og høy kvalitet. Vi leverer blant annet O-ringer som er egnet til næringsmidler i viton, silikon-, nitril og ethylen-propylen -gummi. Denne typen O-ring brukes vanligvis i farmasøytisk- og næringsmiddelindustri, der godkjennelser fra FDA og EC1935/2004 er et krav. Vi produserer og leverer også O-ringer i spesialgummi, som er utviklet for å kunne tåle mer ekstreme temperaturer.

Ring eller skriv
Vi har alltid et stort lager, så 98 % av alle bestillinger leveres til kundene fra dag til dag. Kontakt vår kundeservice på tlf. 62 62 52 55 eller på holm@carstenholm.dk og få hjelp med det samme. Du er også velkommen til å finne ytterligere informasjon på vår hjemmeside, der du blant annet kan laste ned vår katalog med O-ringer.

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S er en familieeid virksomhet grunnlagt i 1979. Virksomheten utvikler, produserer og markedsfører tetninger og pakninger av høyeste kvalitet i både standard- og spesialutgaver til en lang rekke bransjer i både Danmark og utlandet – alt fra metall, energi, transport og landbruk til næringsmidler og medisin-industrien.

Virksomheten holder til i et nyoppført anlegg i Ringe på Fyn, som inneholder topp moderne utstyr for produksjon og kvalitetssikring. Virksomheten er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

I tillegg til dette har Carsten Holm A/S også eget salgsselskap, Holm Sealing Solutions, i Kina. Holm Sealing Solutions leverer primært til store internasjonale virksomheter, som ønsker pakninger av europeisk kvalitet

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.078