23948sdkhjf

Bergsli Metallmaskiner gir deg 4 grunner for automatisering

| Medlemsnyhet | Bedrift Bergsli Metallmaskiner AS

Alle verktøymaskiner og lagerautomater kan automatiseres og utstyres for ubemannet produksjon

Robot kommuniserer med maskin og cellene kan kjøre ubemannet så lenge det er tilgjengelig verktøy i magasin eller nok emner i lagerautomaten.

Vi gir deg 4 grunner for automatisering:

1. Lav produksjonskostnad
Det konstante presset om å øke produktiviteten for å holde seg konkurransedyktig i markedet kan føre til høye kostnader. Ved bruk av automatisering kan bedrifter ikke bare gjøre produksjonen fleksibel, men også redusere driftskostnadene.

2. Økt produktivitet 
Ved bruk av samarbeidende roboter får bedriften økt produktivitet med samme antall ansatte. Samtidig får de ansatte mer spennende og interessante jobber. Begge deler er viktige når industrien kjemper for å tiltrekke og holde på kvalifiserte medarbeidere.

Ved robotisering kan en ansatt holde i gang 3-4 maskiner uten stress. Man unngår ensformig manuelt arbeid ved å «robotisere» større serier, slik at medarbeiderne kan arbeide parallelt med kortere serier og få større variasjon i arbeidet.

En samarbeidene robot er spesielt designet for å jobbe sammen med arbeidsstyrken, noe som letter arbeidsbelastningen ved at roboten utfører de tunge manuelle oppgavene og lar arbeidsstyrken bruke tid på det som er viktigst: kvalitet.

3. Skadekontroll  
Mennesket kan gjøre feil under press, men automatisering kan forhindre alvorlige skader på råvarer og sluttprodukter, i tillegg til å garantere sikkerheten på arbeidsplassen.

4. Pålitelighet 
Når oppgaven utføres automatisk, utføres den uten feil og sørger for smart håndtering av operasjoner.

Vi bruker robotarmer fra OMRON TM robotsABB-roboter eller Güdel portal-ladere. I tillegg er vi forhandler av ONROBOT gripper som gir deg alt du trenger av endeverktøy på din cobot. EASYROBOTICS er fleksible robotceller til automatiske oppgaver!

Les mer om automatisering her
Hvis du har spørsmål, hjelper vi deg gjerne, kontakt oss her

Medlemsnyhet

Bedrift
Bergsli Metallmaskiner AS

Bedriftsvegen 64
3702 SKIEN
Norge
Bergsli Metallmaskiner AS

Send til en kollega

0.046