23948sdkhjf

Tungvekteren innen profesjonelt løfteutstyr fyller 30 år

| Medlemsnyhet | Bedrift Bretteville Taljer & Maskiner AS

En utvikling fra standardiserte produkter til spesialiserte og kundetilpassede løsninger gjennom 30 år

I 1990 gikk Tom Oscar Bretteville ut av sitt fars firma J.O Bretteville for å rendyrke løftekonseptet. Faren etablerte firmaet allerede i 1947. Det nye selskapet skulle nå fokusere kun på utstyr til løft og trekk. Idag er det tredje generasjon som har tatt over Bretteville Taljer & Maskiner med Ole Christian Bretteville som leder bedriften. I lokalene på Eiksmarka er det per dags dato syv ansatte som hjelper deg med profesjonelt løfteutstyr tilpasset alle bransjer i hele Norge. 

Er du på teater, i et industrilokale eller på et lager, og du ser opp, er det stor sjanse for at du ser løfteutstyr som er levert av Bretteville Taljer & Maskiner. Daglig ringer store og små selskaper til bedriften for å finne løsninger tilknyttet løft og trekk. Av kunder finner vi alt fra små lokale bedrifter, til anerkjente nasjonale selskaper. Bretteville har med tiden opparbeidet seg et godt renome i bransjen og leverer skreddersydde og spesialiserte løfteanordninger til både land - sjø - og offshorebasert industri. Kundene består nesten utelukkende av det profesjonelle markedet og det finnes nærmere 9000 faste kunder spredt utover det ganske land. 

Etter 30 år kan selskapet se tilbake på en utvikling fra å være en liten bedrift med standardiserte produkter til å tilpasse seg et marked som krever større kompetanse og tilpassede løsninger. Da har det hjulpet å ha kvalitetsbevisste produsenter som er pålitelige, og alltid leverer det kundene etterspør. Agenturene er i hovedsak fra Frankrike, Nederland, Tyskland og Danmark, og produktene er godkjente etter europeiske normer. Bretteville Taljer & Maskiner har opparbeidet seg en nærhet og lojalitet til både produsenter og kunder som gjør at de er lett tilgjengelige både i forhold til tilbud, salg og service. Når man etter 30 år ser framover vil Bretteville Taljer & Maskiner fortsette å fokusere på spesialtilpassede løsninger for sine kunder, samtidig som man vil beholde tradisjonelle og standardiserte kvalitetsprodukter i sitt sortiment. 

Besøk bedriftens nettside brettevilletaljer.no


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Send til en kollega

0.078