23948sdkhjf

Equinor Energy AS og EnergyX har inngått rammeavtale

| Medlemsnyhet | Bedrift EnergyX AS

Equinor Energy AS har signert en rammeavtale med Energy X AS på Ålgård.

Avtalen, som har en varighet på 5 år med en opsjon på ytterligere 3 år, gjør det mulig for EnergyX å levere ingeniørarbeid, design, fabrikasjon, sammenstilling, testing samt offshore-assistanse relatert til Equinors subsea aktiviteter.

Typisk arbeid vil være leveranse av tjenester og materiell relatert til mindre modifikasjonsoppgaver, inkludert utstyr for både permanent og midlertidig installasjon i prosjekter med kort gjennomføringstid.

Daglig leder i EnergyX AS Jan Kåre Bredal, sier følgende om tildelingen: «EnergyX AS ble valgt som en av leverandørene i en mindre portefølje av Equinor etter en omfattende kvalifisering, hvor blant annet HMS, fleksibilitet og kapasitet var viktige kriterienr. Denne avtalen er en milepæl for EnergyX sin satsing på subseasegmentet. Med egen CNC-maskinpark, montering - og testhall samt en erfaren ingeniør og prosjektlederstab er vi godt rustet til å påta oss krevende leveranser av høy kvalitet i kombinasjon med kort leveringstid. Avtalen kommer på plass etter flere tidligere leveranser til Equinor, med gode tilbakemeldinger. Jeg er veldig sikker på at EnergyX vil levere i henhold til Equinors forventninger, og vi ser fram til et fortsatt godt samarbeid i årene fremover.»
-----
EnergyX er en totalleverandør av CNC-maskinering, ingeniørjenester, fabrikasjon, sammenstilling og testing. Vi opererer hovedsakelig innen subsea og downhole segmentene av oljebransjen, men har stadig flere kunder innenfor andre næringer. EnergyX ble etablert i 2009 under navnet Ålgård CNC, men har røtter tilbake til 1994. Vi er lokalisert i Opstadveien på Ålgård og har totalt 30 ansatte.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med daglig leder Jan Kåre Bredal: jkb@energyx.no

Medlemsnyhet

Bedrift
EnergyX AS

Opstadveien 11 B
4330 ÅLGÅRD
Norge
EnergyX AS

Send til en kollega

0.094