23948sdkhjf

Xylem Water Solutions Norge AS inngår strategisk avtale med

| Medlemsnyhet | Bedrift Xylem Water Solutions Norge AS

Xylem Water Solutions Norge AS styrker sin portefølje og satsing mot offentlig sektor og industrien med eksenterskruepumper fra Seepex GmbH.

Oslo, 14. August 2020 – Xylem Water Solutions Norge AS overtar agenturet for Seepex eksenterskruepumper i Norge. Samarbeidet styrker Xylem sin posisjon ytterligere i markedet.

 «Vi er stolte av at Seepex har gitt Xylem tillit til å være en viktig brikke i deres satsning i Norge. Begge firma er bygget på like verdier med stor vekt på produktkvalitet og innovasjon. Med kompletterende produkter fra Seepex vil vi få en komplett og etterlengtet løsning for renseanlegg og andre vannbehandlingsapplikasjoner.» sier Maria Fjellman, segmentssjef vann og avløp.

Arild Heimlid, segmentssjef industri hos Xylem Norge fortsetter, «Dette vil bli et godt tilskudd til våre egne produkter, og vil gi oss muligheten til å løse enda flere utfordringer sammen med våre kunder.»

 «Seepex er en naturlig partner for oss og vi ser frem til samarbeidet. Sammen har vi en svært konkurransedyktig og fremtidsrettet løsning å tilby», avslutter Arne Håkon Burdal, direktør Xylem Norge.

Om Xylem Water Solutions Norge AS:
Vi er en global organisasjon med et felles formål: å utvikle avanserte teknologiske løsninger på verdens vannutfordringer. Vi jobber med å utvikle nye teknologier som vil forbedre måtene vann brukes, bevares og gjenbrukes på i fremtiden. Produktene og tjenestene våre transporterer, behandler, analyserer, overvåker og returnerer vann til miljøet – innen offentlig sektor og i industrien, samt i bolig- og forretningsbygg. Xylem har også en ledende portefølje av smart måleutstyr, nettverksteknologier og avanserte analyseløsninger for vann-, elektrisitets- og gassinstallasjoner. I mer enn 150 land har vi sterke og langvarige forhold til kunder som kjenner oss for vår effektive kombinasjon av ledende produktmerker og systemekspertise med et sterkt fokus på utvikling av omfattende og bærekraftige løsninger.

Om Seepex GmbH:
SEEPEX er en ledende verdensomspennende spesialist innen pumpeteknologi. Våre eksenterskruepumper, maceratorer, digitale løsninger og styringssystemer brukes til medier med høy viskositet, til aggressive eller slitende væsker, og der man må frakte væsker skånsomt - vi holder alt flytende. Kunder velger oss fordi vi tilbyr gode, pålitelige og kostnadseffektive løsninger.

Kontakt detaljer:
Claire Ramstad, nordisk markedssjef Xylem Norge
claire.ramstad@xyleminc.com
+47 400 60 700 
Xylem.com/no    


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Xylem Water Solutions Norge AS

Fetveien 23
2007 Kjeller
Norge
Xylem Water Solutions Norge AS

Send til en kollega

0.078