23948sdkhjf

Rammemadrass – Ny teknologi møter tradisjonell seng

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Dersom du har vært i en møbelbutikk så har du helt sikkert sett en seng som ligner veldig på en stor madrass. Dette er noe man kaller for en rammemadrass hvor du får en madrass som er bygget inn i rammen og utgjør mesteparten av senga.

I mange tilfeller når man kjøper en seng så er spørsmålet om du en skal kjøpe rammemadrass eller en kontinentalseng. Dette er forskjellig fra person til person ettersom utseendet, kvalitet og pris er viktige faktorer som spiller en stor rolle for valget av seng. Rammemadrasser har derimot fått økt popularitet de siste årene, og dette kan ha med å gjøre at de er enkle i oppbyggingen og samtidig kan være et rimeligere alternativ. Hvis du også skal flytte eller frakte en seng så vil du merke at en rammemadrass er mye enklere å ha med og gjøre.

Kvaliteten står i stil med utseendet
Rammemadrass er veldig vanlig i Norge, og kvaliteten på en rammemadrass er ikke veldig ulik en vanlig kontinentalseng. Selve madrassen er innebygd, og det gjør det mulig å spare på kostnadene samtidig som en kan opprettholde god kvalitet på en rammemadrass. Mange rammemadrasser kommer med ulik innebygd fyll, og en kan se at det er en økende trend i såkalte intelligel madrasser som legges på toppen av en rammemadrass, over Pocket fjærene. Det som er viktig når du velger en rammemadrass er å teste de forskjellige madrassene, og det holder ikke med å ligge på dem i 5 minutter. Mange sjekker internettet for å se på forhånd hvilke alternativer som kan være best i test når det kommer til å velge en rammemadrass. Mulighetene er mange, men kvaliteten holder seg godt fra de billigste modellene til de dyreste modellene. Alt avhenger av hva du selv ønsker for deg og din søvn.

Gjør det enkelt for deg selv ved å velge en rammemadrass
Det er unike muligheter for deg hvis du velger en rammemadrass. Mange ulike løsninger kan hjelpe deg med å spare plass, tid og energi. Det er så enkelt som å putte på ben under og en overmadrass over rammemadrassen, så har du en fin seng du kan sove på. Hvis du ønsker ytterligere tilbehør for en rammemadrass så kan du feste på eller sette en hodegavl bak rammemadrassen for ekstra støtte og litt mer komfort. Det vil også se bedre ut hvis du velger en hodegavl da den får rammemadrassen til å se komplett ut. Det finnes også rammemadrasser som du kan bygge en oppbevaringsramme til hvor du kan plassere dyner, puter, laken og andre tilbehør for å spare mer plass. Det blir en forenklet versjon av en kontinentalseng, men forskjellen er selvfølgelig at du får mer plass under senga ved å velge denne løsningen. Hvis du da skulle være i tvil på hva slags sengetype du skulle velge så er det bare å tenke enkleste mulige løsning som selvfølgelig er en rammemadrass. Da unngår du å sløse med tiden din og pengene dine.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.062