23948sdkhjf

Bearing technology from ASI Automatikk.

| Medlemsnyhet | Bedrift ASI Automatikk AS

En av våre levrandører, Drie-D kan produsere lagre i alle størrelser, ingenting for lite eller for stort. Tenk deg et lager for et to hundre og femti meter pariserhjul!

Hos DRIE-D Og ASI Aitomatikk tror vi at større er bedre, det er ingen øvre grense for størrelsen på lagrene vi kan designe og produsere.

Lagre for to hundre og femti meter pariserhjul, vi har gjort det. Lagre som fører opptil 48.000 tonn last i form av toppside av offshoreplattformer, lagre som gjør at konverterte supertankere kan vikle i høyeste vind, lagre for de største broene og slusene på planeten; vi har alle designet og produsert dem.

Samtidig produserer vi gjerne lagre for storfe-porter, for små skovler av en vannkraftgenerator eller for vannstråler som driver en rekke forskjellige fartøyer. D-glide®-lagre tillater høyere belastning enn praktisk talt alle andre glidelager og har mindre friksjon og mindre slitasje. For å lage best mulig produkter, er det viktig at alle de riktige valgene tas. For dette formålet har DRIE-D et team av dedikerte ingeniører, rene spesialister som trives med utfordringene i den moderne ingeniørverdenen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ASI Automatikk AS

Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Norge
ASI Automatikk AS

Send til en kollega

0.078