23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Økt kapasitetskrav for stansede deler på Swegon

Swegon Operations i Skåne Tomelilla som er markedsleder innen energieffektive produkter og systemer for inneklima, har investert i en produksjonslinje med en stansemaskin med vinkelsaks fra Prima Power levert av Din Maskin i Värnamo.

Et økt kapasitetskrav for selskapet i stansede detaljer førte til investeringen.

Markedsleder innen innendørs klimasystemer
Swegon er en del av den børsnoterte Latour Group og har 16 produksjonsenheter i Sverige, Finland, Italia, India, Nord-Amerika, Tyskland, Belgia og Storbritannia og har mer enn 2400 ansatte over hele verden. Selskapet har flere ganger vunnet Stora Inneklimatpriset som har som mål å øke interessen for inneklimateknologi og styrke fokuset på teknologiske løsninger som fremmer et sunt inneklima i energieffektive bygninger.

Stansemaskin med vinkelsaks - unik løsning fra Prima Power
For å møte økt etterspørsel og dermed et økt kapasitetskrav, har Swegon Tomelilla investert i en stansemaskin med vinkelsaks Shear Brilliance SBe STS utstyrt med høytlager for råvarer og et avansert sorterings- og stablingssystem fra Prima Power.

Hjertet i stansemaskinen med vinkelsaks er en servoelektrisk stansemaskin, samt en vinkelsaks med ett eget servoelektrisk drivsystem. Klippebevegelsen kan derfor utføres både raskt og med høy presisjon.

Maskinen har lineære motorer for akselbevegelse samt 35 tonn slagkraft og er den maskinmodellen med høyest produktivitet for volumproduksjon. Integrert forhåndsinnlastning og sentrering. Automatisk inn- og utlasting samt sortering av deler og skrap er standard.

-  Dette er en løsning som oppfyller dagens krav til teknisk ytelse, produktivitet og tilgjengelighet, sier Kjell Arne Thorén,salgsrepresentant i Din Maskin.

Tidligere investeringer
Fra tidligere har Swegon Tomelilla fått levert flere maskiner fra Din Maskin. Blant annet en kombinert stanselasercelle, flere stanseanlegg og kantpresser, både manuelle og robotiserte. Din Maskin takker for tilliten og ønsker Swegon Tomelilla lykke til med den nye investeringen.

Din Maskin AS
Ilebergveien 3
3011 Drammen
Drammen
Norge
Org. nr.: NO961772230

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031