23948sdkhjf

RS Components introduserer en ny datainnsamlingsenhet

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

DAQ973A hjelper ingeniører og teknikere å oppnå raske resultater ved å levere en høy samplingshastighet og omfattende modularitet samt en rekke plugin-moduler

RS Components (RS) har lansert neste generasjons datainnsamlingssystem til lave kostnader som gir muligheten til å raskt og dynamisk samle flere signaler samtidig. 

Det nye DAQ973A datainnsamlersystemet er produsert av Keysight Technologies, en verdensledende leverandør av test- og måleinstrumenter. DAQ973A er en tre-spors modulær stormaskin som levers med ni plugin-moduler og tilbyr en samplingshastighet på 800 kSa/s. Keysight har gjenbrukt målingsmotoren fra deres avanserte test- og måleutstyr i DAQ973A for å sikre veldokumentert måleytelse, modulær fleksibilitet og universelle innganger med integrert signalbehandling. Enheten omfatter et 6½-tegns (22-bit) digitalt multimeter med DCV-nøyaktighet på 0,003 %. Dette nye systemet ligner på det eksisterende DAQ970A-systemet og leveres med en ekstra GPIB-tilkobling.

Nøkkelfunksjonene til enheten inkluderer en skannehastighet på opptil 450 kanaler, noe som gir nok hastighet og nøyaktighet til å oppnå raske resultater; opptil 120 kanaler per system samt et stort utvalg av plugin-moduler for svitsjing, RF og kontroll, inkludert en ny digitaliserer med fire-kanals simultansampling. Enheten kan også måle og konvertere 12 forskjellige inngangssignaler, inkludert temperatur med en termokobling, RTD-er og termistor; DC/AC-spenning; to- og fireledningers motstandsnettverk; frekvens og periode samt DC/AC-strøm og kapasitans.

En ny digitaliseringsmodul ble også lansert med fire-kanals simultansampling med 800 kSa/s sampling. Denne modulen kommer i tillegg til de åtte eksisterende modulene i datainnsamlersystemet. Disse modulene fungerer både sammen med det nye DAQ973A-system, som leveres med GPIB, LAN og USB, og det eksisterende DAQ970A-system, som ikke har GPIB. 

Typiske brukere forventes å være testingeniører og teknikere innen et bredt spekter av profesjonelle og industrielle applikasjoner. Inkludert FoU og benktestprototyper; designevaluering for miljøvennlighet, slitestyrke og regeloverholdelse; innen automatisert testing og prosessovervåking i produksjonsmiljøer samt innen overvåking og feilsøking for folk som jobber med service og vedlikehold. Enhetene forventes også å bli brukt i opplæringsinstitusjoner. 

Ekstra fordeler med DAQ973A omfatter en stor 4,3-tommers fargeskjerm samt GPIB-, LAN- og USB-tilkoblinger. I tillegg kan brukerne koble opp enheten via produsentens BenchVue DAQ-programvare, noe som gir bedre kapasitet for tids- og frekvensområdemåling.

Keysight DAQ973A-datainnsamlersystemet er klart for utsending nå fra RS til Europa, Afrika, Asia og Oseania.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.062