23948sdkhjf

Tretti år i oppoverbakke!

| Medlemsnyhet | Bedrift Kaeser Kompressorer AS

KAESER KOMPRESSORER AS, ble etablert den 31. januar 1990. Selskapet har siden den tid utviklet seg til en ledende leverandør av bærekraftige og innovative komplette trykkluftløsninger i det norske markedet.

KAESER KOMPRESSORER AS hadde i oppstartsåret 7 ansatte, 4 forhandlere og en omsetning på 4,1 millioner kroner. I dag teller de 47 ansatte, har et landsdekkende service- og forhandlernettverk og en årsomsetning på rundt 170 millioner kroner. 
 
Tretti år med suksess gjør definitivt noe med selvtilliten!
Målrettet fokus på pålitelighet, energieffektivitet og forebyggende vedlikehold, er en del av oppskriften på KAESERs suksess. Dette danner grunnlaget for det aller viktigste: Størst mulig kundetilfredshet. 
 
Januar 1993 kunne KAESER feire åpningen av sitt eget bygg – det nye Trykkluftsenteret i Vestby. I 2006 ble bygget totalrenovert og i 2018 ble bygget igjen oppgradert med påbygg av en helt ny 3. etasje. Med dette fikk KAESER sitt eget SMART-hus, basert på energiledelse, sertifisert iht. ISO 50001. 
Ambisjonen om å være den mest energibevisste trykkluftleverandøren i bransjen – å befeste posisjonen ved ustanselig å være i forkant med å ta i bruk ny teknologi, hadde med dette nådd en milepæl.
 
Gjennom smart teknologi og god energiutnyttelse fremstår selskapet som en attraktiv miljøvennlig samarbeidspartner. Energikostnader og miljø står sentralt hos KAESER, og ett av fjorårets absolutte høydepunkter var derfor når KAESER oppnådde ISO 50001-sertifisering. Den internasjonale standarden ISO 50001 står for energiledelse, og omhandler det viktige samspillet mellom mennesker, teknologi og organisasjon.
 
KAESERs produktportefølje dekker alt fra den minste lille stempelkompressoren til de største skruekompressorene og blåsemaskiner. Med nye løsninger og ny teknologi baner selskapet vei for sine egne nyvinninger.
 
De ansatte på hovedkontoret og et knippe ansatte stasjonert i enkelte regioner rundt om i landet, i tillegg til autoriserte forhandlere ute i distriktene, sørger for optimal service 24/7 og at hjelpen aldri er langt unna. 

Medlemsnyhet

Bedrift
Kaeser Kompressorer AS

Verpetveien 38
1540 Vestby
Norge
Kaeser Kompressorer AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078