23948sdkhjf

Flere tilkoblingsmuligheter til arbeidsbordet

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Unica System+ sørger for ryddig og estetisk kabelhåndtering og strømforsyning. Nå utvides systemet fra Schneider Electric med nye, brukervennlige enheter.

Blant nyhetene er to bordenheter med Schuko uttak utstyrt med USB A og USB C-uttak, samt enkle, rektangulære eller sirkelformede gulvuttak i metall. De skal gi kontorer større fleksibilitet og flere tilkoblingsmuligheter.

Endrede behov
Dagens kontorer må tilfredsstille endrede behov hos brukere. Arbeidsplassen er nå delt opp i landskapskontorer som innbyr til god kommunikasjon og samarbeid, stillerom og møterom for å jobbe i full konsentrasjon, samt fellesområder som fremmer dialog og trivsel. Mobile enheter er blitt en naturlig del av en hektisk og dynamisk arbeidshverdag, og bruk av hjemmekontor har eksplodert.

Design og fleksibilitet i fokus
For å tilfredsstille de endrede kravene fra sluttbrukerne, utvider Schneider Electric Unica System+ serien med nye elementer:

- Slikt mangfold krever nye, smarte løsninger for strømtilkobling på arbeidsplassen. De fremmer fleksibilitet, dynamikk og sikkerhet på en estetisk måte, sier Deepesh Sharma, Offer Manager Wiring Devices i Schneider Electric.

Lett å installere, lett å endre
De nye enhetene i Unica System+ serien er raske å installere og lette å omorganisere etter behov. Unica System+ løsninger er designet for bolig og næringsbygg, som kontorbygg, skoler, flyplasser og andre offentlige bygninger, men de passer fint også på hjemmekontorer. Serien omfatter innovative funksjoner for elektriske installasjoner samt enkle og ergonomiske arbeidsplass-løsninger.

Bordenhet S, strømuttak med USB, hvit (Elnr. 1289537) og antrasitt (1289538)

Bordenhet S skal klemmes fast på skrivebordet ved hjelp av fjærdesign. Ingen verktøy eller boring på skrivebordet er nødvendig. Det er en bærbar enhet som enkelt kan fjernes og klemmes fast igjen. Den leveres med Schuko-uttak og USB type A + C-uttak. Den er forhåndskoblet med 2 meter kabel og plugg for direkte tilkobling til elektrisitet. En elastisk stropp er festet under bordenheten for å håndtere kabelen. Enkel og ergonomisk tilgang til strøm på en armlengdes lengde. Enheten er skapt for skrivebord med tykkelse på maks. 45 mm. Strømtilkobling: 16 A / 250 V, USB 5 V / 3,1 A.

Gulvboks XS: ett strømuttak, rektangulær (Elnr. 1289500) og rund (Elnr. 1289501)

Unica System+ gulvuttaket i XS-størrelse kan monteres både i betonggulv eller forhøyet gulv. Det kommer forhåndskoblet med ett enkelt Schuko-strømuttak. Boksen har kvadratisk eller rund form. Dimensjonene er 45 mm høyde, 90 mm bredde og 90 mm lengde. I betonggulv er gulvuttakene montert i innstøpningsbokser. I forhøyede gulv er gulvuttakene montert i dedikerte gulvbokser. Et 180°-åpent lokk forenkler tilgang til stikkontakten. Et ergonomisk grep på lokket gjør det enkelt å løfte. Unica System+ gulvuttak XS er laget av børstet metall, robust og klar for bruk. Produktene er IP44-sertifisert.

Gulvboks innstøpning 5 stk (Elnr. 1289504) 

Unica System+ rund gulvboks i XS-størrelse som kan brukes til montering av innstøping, inkludert forseglet deksel. Med stive kombistubber og justerbar, høy skruring kan den justeres fra 0 til 15 mm. Stubbene er utstyrt med mulighet for lås, laget av rustfritt stål. Dimensjonene er 136 mm høyde, 71 mm bredde og 58 mm lengde. Innstøpningsboksens materialet er HDPE (polyetylen med høy tetthet), noe som øker slagstyrken, kjemisk og varmebestandigheten. Beregnet for bruk i betonggulv. Kan bestilles i et sett med 5 bokser.

Innstøpningsboks 5 stk for gulv (Elnr. 1289505) 

Unica System+ forhøyet innstøpnings gulvboks XS størrelse kan brukes til innfelt montering i tekniske eller hevede gulv. Gulvboksene er beregnet for bruk i kombinasjon med gulvuttak XS og kan bestilles i et sett av 5. De er lufttette og leveres i hvit farge. Kassedimensjonene er 71 mm høyde, 71 mm bredde og 47 mm lengde. Materialet i boksene er polypropylen (PP), termoplastisk elastomer (TPE).

se.com/no/unica 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062