23948sdkhjf

Norsecraft Tec AS styrker porteføljen innen sentralsmøring

| Medlemsnyhet | Bedrift Norsecraft Tec AS

Norges største leverandør innen smøreteknikk, utvider nå sin portefølje med produkter fra Graco. Norsecraft Tec vil med dette styrke ytterligere sin markedsledende posisjon innen smøre tekniske løsninger for Industri , Offshore og Anleggsbransjen

Om Graco

Graco ble grunnlagt i 1926, og er blant de ledende aktørene innen systemer og komponenter for væskehåndtering. Graco-produkter flytter, måler, kontrollerer, fjerner og påfører en lang rekke væsker og viskøse materialer som brukes til smøring av kjøretøy, i kommersielle og industrielle sammenhenger.

Selskapets suksess er basert på et målrettet engasjement når det gjelder avanserte tekniske løsninger, produksjon i verdensklasse. Graco arbeider tett sammen med kvalifiserte distributører, og tilbyr systemer, produkter og teknologi som setter kvalitetsstandarden innen en rekke løsninger for væskehåndtering. Graco leverer utstyr til spraylakkering, beskyttelsesbelegg, påføring av maling, smøring, tetningsmidler og klebe-midler, sammen med maskiner og utstyr til anleggsindustrien. Gracos kontinuerlige investeringer innen væskehåndtering vil også i fremtiden resultere i nyskapende løsninger for et variert globalt marked.

Norsecraft Tec AS

Vår styrke er solid teknisk kompetanse som er bygget opp over mange år i bransjen. Dyktige og engasjerte medarbeidere står på for å løse de oppgavene vi møter. Dette kombinert med produkter av høy kvalitet gir oss en unik mulighet til å tilføre våre kunder et positivt utbytte av et samarbeid.

Fokus på kvalitetsløsninger
Gjennom våre 30 år fra starten i 1980 har Norsecraft TEC AS fokusert sterkt på utvikling av egne løsninger med basis i våre agenturer. I dag er Norsecraft TEC AS sine hovedleverandører SKF Lincoln , Europafilter AB , Graco og HILGER & KERN GROUP. 

Vår styrke har hele tiden vært nøkkelferdige, kundetilpassede kvalitetssystemer.

Vi opplever at våre produkter og tjenester er etterspurt innenfor all type industri, både landbasert og offshore.

Selskapet er i dag inndelt i to markedsområder vei & anlegg og offshore & industri, og vi har 3 hovedproduktområder og de er:

SENTRALSMØRING OG SMØRETEKNIKK  FRA SKF OG GRACO

EUROPAFILTER - OIL CLEANING SYSTEM

BLANDING OG DOSERINGSTEKNIKK FRA DOPAG & METERMIX

Norsecraft TEC AS har 17 ansatte fordelt på salg, teknisk (service & montasje), lager/logistikk og Administrasjon/økonomi. Vårt hovedkontor er på Vøyenenga i Bærum kommune.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Norsecraft Tec AS

Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Norge
Norsecraft Tec AS

Kataloger mm.

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063