23948sdkhjf

Hydraulikkomponenter – ATEX

| Medlemsnyhet | Bedrift Bergsli-Hantek AS

Bergsli-Hantek tilbyr tilbehør for hydraulikksystemer fra Elesa.

Elesa sin ATEX produktserie inkluderer plugger, seglass og lufteplugger som oppfyller kravene i henhold til nye 2014/34UE ATEX European Directive for utstyr i Gruppe II, kategori 2GD.

Disse produktene er konstruert for potensielle eksplosive applikasjoner i hydraulisk-, elektrisk-, pneumatisk- eller mekanisk industri. En potensiell eksplosiv atmosfære  oppstår når en blanding av luft-gasser kombineres på en måte som kan antennes under visse driftsforhold.

ATEX-serien har nylig blitt utvidet med den nye serien seglass – HFTX-EX i gjennomsiktig teknopolymer med en anodisert kontrastskjerm i aluminium. Den kjennetegnes ved hjelp av et forstørrelsesglass med en spesiell form for å forbedre visibiliteten, selv fra siden.

Det lasergraverte merket på produktene og samsvarserklæringen bekrefter at produktene fra denne serien er produsert i samsvar med krav og bestemmelser i EU-direktivet.

SFP-EX lufteplugger, HGFT-EX seglass og TN-EX plugger er nå tilgjengelige i gul RAL 1021. Denne fargen representerer ikke et krav i EU-direktivet men det gir en påminnelse om det gule i ATEX-logoen.

Sjekk ut flere detaljer og ytterligere informasjon på hjemmesiden til produktserien.

Se også oversiktsbrosjyre over hele sortimentet innenfor hydraulikkomponenter.

Ta kontakt med oss i dag for ytterligere informasjon.

Medlemsnyhet

Bedrift
Bergsli-Hantek AS

Bedriftsvegen 64
3702 Skien
Norge
Bergsli-Hantek AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063