23948sdkhjf

En ny arbeidshverdag

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Norge har vært så godt som lukket ned, de siste månedene på grunn av Corona krisen, men er nå i full gang med en gradvis gjenåpning av landet

Det har vært noen turbulente måneder for mange av oss, noen har mistet jobben, andre har arbeidet på nedsatt tid, eller fått innrettet et midlertidig hjemmekontor. Men hva slags arbeidshverdag er det som venter oss, på den annen side av Corona krisen?

En gradvis oppbygget normal hverdag
For mange arbeidsgivere, arbeidstakere og virksomheter, har det vært en veldig annerledes arbeidshverdag de siste månedene. For noen har det betydd at de har mistet jobben, mens andre har hatt det mer travelt enn noensinne. Uansett hvordan Corona krisen har påvirket din arbeidsdag, så vil den helt sikkert fortsette med å ha innvirkning på arbeidshverdag i lang tid fremover. Noen virksomheter har vært tvunget til å tenke annerledes både i produksjon, eksport og hvordan medarbeiderne arbeider sammen. Det er også noen endringer som er kommet for å bli, faktisk har den digitale utviklingen plutselig tatt et kvantesprang, og ført til at vi vil benytte oss av vil digitale møter, med både samarbeidspartnere og kunder, i fremtiden. Dette kan ha betydning for kostnader til transport, samt at virksomhetene kan få effektivisert tiden de bruker på blant annet møtevirksomhet og reiser.

De individuelle endringer
Mange administrative medarbeidere, har blitt sendt hjem på hjemmekontoret de siste måneder, noe som har betydd at de har arbeidet mer selvstendig enn tidligere. Faktisk opplever mange en økt effektivitet, og større mulighet til fordypelse i oppgavene, ved innføringen av hjemmekontor. For noen, vil en økt bruk av hjemmekontor derfor også gi mening i fremtiden.

Noen virksomheter og medarbeidere, har merket Coronakrisen på økonomien. Noen virksomheter har kommet igjennom krisen ved hjelp av hjelpepakker, mens andre dessverre har opplevet, og stadig vil oppleve at de må si farvel til medarbeidere. Også aksjemarkedet har vært påvirket av krisen, og det har vært store svingninger i markedet. For noen har dette vært godt, for andre har det selvfølgelig gjort vondt. Som privatperson kan også ens økonomi bære preg av en usikker fremtid, og turbulent tid på arbeidsplassen. Det kan derfor godt være god ide at du skaper et overblikk over økonomien, når hverdagen nå begynner å falle inn i normalen igjen. Det kan være du skal tenke annerledes på økonomien din, i fremtiden. Faktisk vil mange oppleve at ens penger vokser hurtigere hvis du investerer, i forhold til at pengene står stille på en sparekonto i banken. Les mer her, hvis du er interessert i å lære mer om investering i aksjer.

Hvis du gjør en fornuftig investering i aksjer, så vil du med stor sannsynlighet oppleve et oppsving i din egen økonomi.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.203