23948sdkhjf

RS Components lanserer kabinetter med høy IP – og IK-graderi

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Fibox-kabinetter beskytter kritiske strømkretser i krevende driftsforhold

RS Components (RS) har lansert den nye Cardmaster- og Piccolo-serien av ABS- og polykarbonatkabinetter fra den finske produsenten Fibox, den globale markedslederen innen kapslinger av termoplast. 

Cardmaster-serien er designet for å beskytte elektronikk for eksempelvis måling, overvåkning og prosesskontroll, og er tilgjengelig i størrelser fra 166 x 160 x 80 mm til 390 x 316 x 167 mm. Den har to rom: ett for kretskort og sensorer, med spor for plassering av kretskort, og et annet for terminaler og ledninger. Cardmaster-kapslingene, som er tilgjengelige i polykarbonat- eller ABS-design, har kapslingsgraden IP65 og støtbeskyttelsen IK07 eller IK08. 

Lokk i ulike utførelser kan også leveres til kapslingene: Skruefeste med fast opak ramme eller sotede trasparente deksler med hengsler. 

Piccolo-serien er utviklet spesielt for trykknapper, terminalblokker og annet kontrollenheter. Den er også godt egnet for å feste komponenter for styring av heiser og vinsjer. Piccolo er kabinetter med ett rom med mål fra 110 x 80 x 65 mm til 230 x 140 x 125 mm. Disse kabinettene som finnes i polykarbonat- eller ABS-versjon, oppfyller kravene til IP66/67 og er beskyttelsesvurdert  i henhold til IK08 eller IK07.

Kabinettene har en kvalitetsoverflate som er egnet for trykk. Både transparente og opake deksler er tilgjengelige for PC-serien og opake for ABS. 

Fibox Cardmaster- og Piccolo-kabinettene har en temperaturklassifisering fra –40–120 °C (kortvarig) og –40–80 °C (kontinuerlig) for polykarbonatmodellene eller –40–80 °C (kortvarig) og –40–60 °C (kontinuerlig) for ABS-versjonene. Begge er tilgjengelige og kan nå bestiles fra RS i Europa, Afrika, Asia og Oseania.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.047