23948sdkhjf

Stratasys J55 – en ny revolusjonerende fullfargeprinter

| Medlemsnyhet | Bedrift Protech Norge AS

Stratasys lanserer en ny revolusjonerende fullfargeprinter. J55 er en unik 3D-printer med en lav investeringskostnad og et stort byggevolum.

Stratasys J55 er en svært stillegående 3D-printer som med fordel kan plasseres direkte i et kontorlandskap. Et aktivt luftfiltersystem, ProAero™ Air Extractor, fanger opp og filtrerer utslipp fra 3D-printeren. J55 passer for bedrifter som jobber med iterative designprosesser som forbruksvarer og konsumentelektronikk og annen industri.

J55 er et svært prisgunstig alternativ for å lage konseptmodeller av høy kvalitet og detaljerte teksturer som for eksempel lær og tre.

En kompakt 3D-printer med stort byggevolum
Sammenlignet med den gulvplassen en J55 opptar, tilbyr 3D-printeren et unikt byggevolum. Takket være en rund byggeplate som roterer under utskriftsprosessen, kan man printe ut flere varianter av et design og dermed redusere både kostnader og ledetider. J55 printer ut fullfargemodeller i Vero™, VeroVivid™ og VeroClear™ samt DraftGrey™ som er et rimelig materiale for iterasjoner i begynnelsen av en designprosess.

J55 støttes av GrabCAD Print og PANTONE Validated
J55 støttes av Stratasys programvare GrabCAD Print™, noe som gjør at brukeren kan printe ut alle mulige CAD-format uten å måtte bruke tid på å konvertere til STL-filer. J55 er integrert med PANTONE Validated™, et universalt fargebehandlingssystem som lar designeren finne korrekte PMS-koder med et enkelt tastetrykk og printe ut i presise farger som garanterer pålitelige og realistiske konseptmodeller på alle trinn.

Ikke kast bort tid på service
Med en ny servicemodul fra Stratasys kan man enkelt vedlikeholde, diagnostisere og oppdatere J55 online. Dette resulterer i enklere service og reduksjon av servicekostnader. Stratasys J55 er utstyrt med et nytt skrivehode som bruker UV LED, noe som minimerer driftsstans for kalibrering og vedlikehold.

Last ned PDF for ytterligere produktinformasjon.

Medlemsnyhet

Bedrift
Protech Norge AS

Svaebakken 8
1532 Moss
Norge
Protech Norge AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062