23948sdkhjf

Adapter for enkel tilkobling av energikjeder.

| Medlemsnyhet | Bedrift ASI Automatikk AS

Den nye modultilkoblingsadapteren er spesialdesignet for å gjøre tilkoblingen til grensesnittkonseptet, modultilkoblingen og energikjeden med kablene inni det enda enklere. Den utnyttede e-kjeden er et sammenkoblet system og kan installeres direkte.

E-kjeden og modultilkoblingen er standardisert. Avhengig av kjedeserie, kjedebredde og antall Module Connect-kontakter, produseres en matchende kjedeadapter ved hjelp av 3D-utskrift. (Muligheten for en plastisk sprøytestøping kan også utforskes.) Adapteren er enkelt montert til Module Connect og kan festes til kjeden ved hjelp av snap-in-mekanismen.

Som et resultat er hele monteringen av en klarkjedestandard inkludert Module Connect et sammenkoblet system, dvs. pin-tildeling og kabellengder er klart definert.

Rask montering.

For dette formålet har vi utviklet modul Connect-adapteren. Hvor det er nødvendig med raske reaksjonstider, f.eks. hvis det oppstår en feil, sørger Module Connect-adapteren for hurtig tilkobling av energiforsyningssystemet og unngår lange driftstider.   For eksempel i et automatisk parkeringssystem, der kunden forlater bilen sin for parkering. Bilen veies og måles av systemet og flyttes automatisk til en passende parkeringsposisjon. Hvis det er driftsstans på grunn av kabelforbruk i e-kjeden eller en lekkasje i den pneumatiske slangen, for eksempel, bør enhver servicetekniker kunne koble fra den mangelfulle energikjeden og koble til en ny, utnyttet energikjede. Med adapteren er dette mulig raskt og enkelt - uten behov for grunnleggende elektronisk kunnskap.  Module Connect-adaptere brukes ikke bare i automatiske parkeringssystemer og sikrer raskt vedlikehold, men også i produksjons- eller apoteksystemer og hvor som helst energiforsyningssystemer må kobles til.

Kilde: Igus Gmbh


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ASI Automatikk AS

Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Norge
ASI Automatikk AS

Send til en kollega

0.078