23948sdkhjf

3D print nyheter 2020

| Medlemsnyhet | Bedrift ASI Automatikk AS

3D-utskriftstjeneste over hele verden: levering innen 2 til 5 dager. Rask 3D-utskriftstjeneste over hele verden Nye SLS-maskiner i USA og Kina. Kortere leveringstider over hele verden for 3D-trykte komponenter laget av iglidurmaterialer.

Takket være nye SLS-systemer i igus-fabrikkene i Nord-Amerika og Asia, kan komponenter bestilles online i 3D-utskriftstjenesteverktøyet uavhengig av kundens beliggenhet og kan sendes til designingeniører og kunder over hele verden på bare noen få dager.


Slitesterke funksjonelle komponenter, prototyper og reservedeler som leveres raskt over hele verden
Globale selskaper med utviklingsteam i forskjellige land står ofte overfor logistiske utfordringer når de anskaffer identiske deler trykt i 3D. Med igus 3D-utskriftstjeneste, som raskt er tilgjengelig over hele verden, kan ingeniører bestille, teste og bruke de samme smørefrie delene over hele verden - uten lange leveringsprosesser.
 
Reservedeler til lokale kunder kan også leveres på bare noen få dager, uten å måtte foreta en omvei til det europeiske stedet.

Mer informasjon om 3D-utskrift hos igus. Med sine fem tiår med ekspertise på slitesterke komponenter laget av selvsmørende polymerer med høy ytelse, tilbyr igus nye muligheter innen 3D-utskrift. Iglidur-polymerene er spesielt utviklet for 3D-utskrift og er mye mer slitesterkt sammenlignet med vanlige 3D-utskriftsmaterialer. Derfor er slitestyrke og friksjon på samme nivå som med konvensjonelt produserte iglidur glidelager. Dette viser at igus 3D-utskriftsmaterialer er designet spesielt for industriell bruk som holdbare funksjonsdeler. Iglidur 3D-trykkpolymerer testes grundig i det interne testlaboratoriet med hensyn til slitasje og friksjon. På den måten kan levetiden til igus 3D-trykkkomponenter, f.eks. som gir eller glidelager, kan beregnes online på forhånd. I tillegg til spesielle polymerer for applikasjoner i spesifikke omgivelser, tilbyr igus ekspertråd, praktiske online verktøy og konfiguratorer, samt gratis prøver av våre materialer og produkter laget av dem.

https://www.igus.no/info/3d-print-3d-printing-service

 

Kilde: Igus Gmbh


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ASI Automatikk AS

Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Norge
ASI Automatikk AS

Send til en kollega

0.047