23948sdkhjf

Single Pair Ethernet (SPE) - nå også for e-kjeder.

| Medlemsnyhet | Bedrift ASI Automatikk AS

PUR-busskabel med Single Pair Ethernet-teknologi.

Single Pair Ethernet-teknologi (SPE) er nøkkelen til smart industriell automatisering, Industrial Internet of Things (IIoT). For første gang muliggjør dette enhetlig, plass og kostnadseffektiv Ethernet-kommunikasjon, inkludert den "siste måleren" fra skyen via bryterskapet til maskinen.
 
Single Pair Ethernet beskriver overføring av Ethernet (1000Base-T1) via bare ett par kobberledninger og muliggjør både dataoverføring via Ethernet og samtidig strømforsyning (PoDL). Dette teknologiske spranget fører til en reduksjon av diameteren med ca. 25% sammenlignet med en vanlig Ethernet-kabel.
 
Disse betydelige besparelsene i installasjonsplass og den tilhørende vektreduksjonen til SPE åpner nå for helt nye muligheter og bruksområder for Industrial Ethernet.

Lang levetid på CFBUS.PUR.042 garantert ved omfattende tester.
Reduksjon i størrelse på kabel og kontakt skaper ekstra plass selv i den minste serien med e-kjeder. I motsetning til dagens BUS-systemer, vil den betydelig økte dataoverføringshastigheten med samtidig reduksjon av diameteren også tillate en kostnadseffektiv tilkobling av sensorer med høye datavolum i fremtiden. Brukeren trenger ikke å gi avkall på kvaliteten i prosessen. Det oljebestandige og flammehemmende CFBUS.PUR.042 er omfattende testet i igus testlaboratoriet på 3800 kvadratmeter. Som med alle de over 1354 kablene i det omfattende produktsortimentet, vil kunden for den online forutsigbare Single Pair Ethernet-kabelen også få en garanti på 10 millioner dobbeltslag og 36 måneder.
 
SPE er derfor et reelt alternativ til andre bussystemer i applikasjoner med små bøyeradier og små installasjonsrom som industrielle kameraapplikasjoner eller posisjons- eller overvåkningssensorer. Slike kamerasynssystemer fungerer først og fremst som deteksjons- og posisjonssystemer. Til nå måtte slike sensorer kobles i felt via bussgrensesnitt med 4 eller 8-kjerners Ethernet-kabel. Med SPE kan hver sensor integreres direkte i det overordnede kontrollnivået.

https://www.igus.no/info/n20-single-pair-ethernet-spe

Kilde: Igus Gmbh


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ASI Automatikk AS

Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Norge
ASI Automatikk AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.094