23948sdkhjf

Programmerbar RGBW LED med 19 farger

| Medlemsnyhet | Bedrift HF Danyko AS

Den programmerbare WLS27 Pro kombinerer belysning og visualisering av data og status - også via IO-Link

HF Danyko utvider tilbudet av WLS27-serien Strip Light til å omfatte programmerbare modeller med RGBW-LED for bruk i indikasjons-, belysnings- og inspeksjonsapplikasjoner. Banner Engineering utviklet disse nye modellene med kvalitetshvitt lys, forseglet, kjemisk resistent hus, og et bredt utvalg av farger og animasjonsmuligheter. Den nye WLS27 Pro kommer i enten IO-Link eller diskret kontrollerte Pro Editor-modeller. Banner's Pro Editor-programvare lar brukere programmere enhetsstatus, farger og animasjoner for kontroll via tre diskrete innganger.

Fordelene med Pro Editor inkluderer farge- og animasjonsalternativer for mer intuitiv indikasjon i den visuelle fabrikken og avanserte funksjoner som avstand, tid og telling uten en kontroller. IO-Link-modellene gir dynamisk kontroll - reagerer på innganger fra andre enheter - og har tilleggsmodus utover det som er tilgjengelig med de diskrete modellene. IO-Link gjør det mulig for brukere å endre enhetsparametere fra kontrollsystemet etter behov, for eksempel under produktbytte, noe som reduserer driftsstans og gjør det mulig for maskiner å imøtekomme større produktdiversitet.

Den sterke lyseffekten av høy kvalitet på WLS27 Pro gjør den til en ideell løsning for belysning. RGBW-LED-ene gir rene, flimmerfrie hvitbelyste kontra konkurrerende modeller som skaper en blandet hvit fra bare RGB-LED-er. WLS27 Pro har totalt nitten forskjellige nyanser, tretten farger pluss seks hvite. Dette arbeidslyset kan programmeres til sterkt hvitt lys for sikkerhet eller effektivitet under normal drift, og deretter endre farge for å indikere andre maskinstatus, for eksempel rødt for å stopp tilstand. I tillegg tillater avanserte statuser WLS27 Pro å indikere alarmtilstander, vise temperatur, visning av posisjonsinformasjon, telle for prosessbekreftelse og visning av takt tid.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
HF Danyko AS

Bark Silas vei 8
4891 Grimstad
Norge
HF Danyko AS

Kataloger mm.

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078