23948sdkhjf

Kantpresse med intelligent verktøyskifte fra SafanDarley

| Medlemsnyhet | Bedrift Din Maskin AS

For 25 år siden revolusjonerte SafanDarley kantpresseteknologi gjennom sin innovative måte å bruke servoteknologi i stedet for hydraulikk.

Dette vinnerkonseptet satte en ny standard innen kantpressing og SafanDarley er nå verdensledende innen smarte maskinkonsepter og unike kontrollsystemer.

Den unike servooperasjonen gir overlegen ytelse og presisjon utover det vanlige. Du får lave drifts- og vedlikeholdskostnader på kjøpet. SafanDarley gir også 5 års garanti på hele stasjonssystemet.

- Det er en fem års garanti uten reservasjoner, forutsatt at du har utført tjenesten din. Det er ingen andre i vår bransje som gir den typen garanti, men vi føler oss helt trygge på å tilby dette, sier Fredrik Carlsson, produktsjef i Din Maskin.

Intelligent verktøyskifte på en liten overflate
Mange leverandører har vist at automatisk verktøy skiftes på kantpressene sine. SafanDarley ligger også ett skritt foran med sin iTC (Intelligent Tool Change). Dette er en kantpresse med intelligent verktøyskifte på en overflate som ikke er større enn en manuell kantpresse. Den intelligente verktøybryteren er fullt integrert i SafanDarleys HMI, E-Control og er 100% kompatibel med offline programmerte detaljer via AutoPOL.

Raske justeringer
Den intelligente verktøybryteren holder rede på hvor hvert verktøy er plassert på kantpressen. Dette innebærer raske overganger mellom jobber, da systemet ofte bare trenger å flytte eller supplere med verktøy. Alle verktøyene har også individuelle ID-markeringer.

- Med dette systemet vil det være utrolig enkelt å legge til nye verktøy i magasinet. Du installerer ganske enkelt det nye verktøyet i verktøyfeste på maskinen. Verktøy-IDen lastes av maskinens HMI og roboten plasserer verktøyet automatisk på en ledig plass i magasinet, avslutter Fredrik Carlsson.

Medlemsnyhet

Bedrift
Din Maskin AS

Ilebergveien 3
3011 Drammen
Norge
Din Maskin AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063