23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Kompakt løsning for kantpresserobotisering

Under Elmia Plåt 2020 hadde Din Maskin lastet opp med mange spennende produksjonsløsninger fra over alle våre leverandører SafanDarley og Starmatik.

Starmatik HyperBendingSystem, fra den italienske robotintegratoren Starmatik, som har over 20 års erfaring innen automatisering, ville blitt stilt ut for første gang på en svensk messe. Systemet er en kompakt løsning for robotkantpressing av detaljer opp til 600 x 600 mm på en veldig liten overflate.

Helautomatisk system
HyperBendingSystem er et helautomatisert system der verktøyskifte og grepsendring gjøres automatisk, noe som resulterer i kø av flere unike detaljer.

Takket være Starmatiks offline programmering SimulEasy, er både robot og kantpresse programmert offline for å minimere innstilt tid og programmering ved cellen. Systemet er også fullt kompatibelt med de fleste forretningssystemer som Monitor, M3, etc. HyperBendingSystem, han integrerer også med pallhåndteringsroboter av typen MIR for å minimere truckens kjøring av materiale til cellen og plyndring av forhåndsbøyde detaljer.

- Dette er en veldig kompetent robotløsning som bare kan bli funnet på 28,5 kvadratmeter med 40 tonn kantpresse fra SafanDarley og en 25 kg Fanuc-robot med forhåndsinnlastning av plater i lavere syklus tider, sier Fredrik Carlson, produktsjef i Din Maskin.

Din Maskin AS
Ilebergveien 3
3011 Drammen
Drammen
Norge
Org. nr.: NO961772230

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047