23948sdkhjf

Effektiv kombinasjonsoverflate på liten overflate

| Medlemsnyhet | Bedrift Din Maskin AS

Hos Elmia Plåt ville Din Maskin blant annet vist Combi Genius kombimaskin fra Prima Power, som i år kommer med flere spennende nyheter.

Prima Power, med produksjon i Italia, Finland og USA, har siden begynnelsen utviklet mange høyteknologiske produkter og er i dag en verdensledende leverandør til blant annet fly- og bilindustrien.

Nytt øyesikkerhetssystem
Den nye Genius-serien har en roterende slaghammer, som sammen med en ny familie Multitool gjør det mulig å få inn 384 indekserbare verktøy samtidig i verktøyrevolveren. Den inneholder også flere slag med større diameter. En annen fordel er at den nye punchhammeren bytter veldig raskt fra den ene punchen til den neste. Programmerbare klemmetang gjør det også mulig å stanse hele plateoverflaten med alle verktøy.

Nytt er også at Prima Power har utviklet et nytt sikkerhetssystem sammen med TÜV Süd GMBH, noe som betyr at de ikke lenger bruker solide vegger for fiberlasers øyesikkerhet.

- Det nye systemet vil lette arbeidet for operatøren da tilgangen vil være mye bedre og det er mye lettere å se hva som skjer inne i systemet under drift. Med det nye øyebeskyttelsessystemet er det mulig å ha en helt åpen hytte med vanlige sikkerhetsnett i stedet for å legge ned hele cellen i platemurer og skjermvinduer, sier Henrik Bergkvist, produktsjef i Din Maskin.

Automatiseringsløsninger for avanserte sorteringskrav
Combi Genius er laget i tre størrelser for platestørrelser 1250x2500, 1500x3000 og 1500x4300 og kommer med tre sorteringsspor for stansede og lasersnittede detaljer. Bildet viser maskinen i kombinasjon med Compact Express-ladere og stabler. Andre automatiseringsløsninger er også tilgjengelige for mer avanserte sorteringskrav.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Din Maskin AS

Ilebergveien 3
3011 Drammen
Norge
Din Maskin AS

Send til en kollega

0.063