23948sdkhjf

Robotgriper for næringsmiddelindustrien

| Medlemsnyhet | Bedrift Bergsli-Hantek AS

Destaco sin 2-kjevet vinkelgriper - FUA er designet for direkte kontakt med produktet i ren sone, og er godkjent ihht næringsmiddelindustriens standard (EN 1672-2).

Alle delene på Destaco sin 2-kjevet vinkelgriperer er korrosjonsbestandige og er ikke giftige, forurensende, porøse, absorberende eller reaktive. I tillegg gjør designet i rustfritt stål at den er motstandsdyktig mot kjemiske rengjøringsprosedyrer.

Ekstrautstyret er i samsvar med FDA-standardene og er laget av "High Performance Polymer" for en betydelig lettere vekt.

Den elektropolerte overflaten uten skjulte eller utilgjengelige områder forhindrer oppsamling av forurensende partikler og forenkler rengjøringen.

De forseglede bevegelseskomponentene (IP69K-design) er konstruert for daglig rengjøring med høyt trykk og høy temperatur.

Enhver metal-metal kontakt er beskyttet av en pakning for lekkasjesikker montering mot bakterier.

Det vinklede griperdesignet gir en lettere radiell tetting av kjevene. De valgfrie sikkerhetsfjærene hjelper med ekstern griping, i tilfelle bortfall av trykkluft, i enkeltvirkende eller fjærhjelpmodus.

For å unngå potensielle fremmedlegemer i maten/produktet, så er det ingen eksterne festemidler.

Denne griperen inneholder spesielle smøremidler som er egnet for næringsmiddelindustrien og har lang vedlikeholdsfri levetid.

Se vedlagt brosjyre på denne griperen samt oversikt over hele Bergsli Hantek sitt utvalg av løsninger til næringsmiddel («food and packaging»).

Medlemsnyhet

Bedrift
Bergsli-Hantek AS

Bedriftsvegen 64
3702 Skien
Norge
Bergsli-Hantek AS

Kataloger mm.

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062