23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Frekvensomformere fra 0,25 til 160 kW

NORD DRIVESYSTEMS har utviklet drivelektronikk i over 30 år og er en av pionerene på innovativ omformerteknologi.

Med frekvensomformerne i NORDAC-serien har drivteknologispesialisten sørget for å dekke et bredt spekter av tjenester. Serien inkluderer nye omformere til koblingsskap, i tillegg til desentraliserte omformere som er spesielt godt egnet til intralogistikk.

NORD-NORDAC-family.jpg: I kombinasjon med NORDAC-serien tilbyr NORD DRIVESYSTEMS frekvensomformere med utmerket rekkevidde til alle applikasjoner innen intralogistikk. Desentralisert drivteknologi, med frekvensomformere som monteres i nærheten av eller direkte på girmotoren, har en del praktiske fordeler som gjør den godt egnet innen flere områder enn transportørteknologi og intralogistikk. Det blir stadig vanligere med desentraliserte frekvensomformere som gir kostnadseffektiv montering utenfor koblingsskapet, også i andre bransjer med store systemer og et stort antall drev. NORD DRIVESYSTEMS og NORDAC-serien tilbyr hele spekteret av moderne frekvensomformere.

Desentraliserte frekvensomformere gir full fleksibilitet
Den robuste frekvensomformeren NORDAC BASE er utviklet som en kostnadseffektiv variant for enkle, desentraliserte drivløsninger, for eksempel på pakkesentraler og logistikksentre. NORDAC FLEX dekker store funksjonsområder, og de skalerbare funksjonene betyr at den kan skreddersys til kundens behov. Enkle koblinger og brukervennlig parameteroverføring betyr at montering og vedlikehold går raskt og effektivt. NORDAC LINK feltdistribusjonssystem (FDS) hever funksjonsspekteret og grensesnittmulighetene til et nytt nivå. Disse frekvensomformere er tilgjengelige i tre størrelser (0,75, 3,0 og 7,5 kW) og som startmotorer. De er fleksible på konfigurasjon og funksjon, kan konfigureres fritt i henhold til behov og applikasjoner, og er kompatible med alle vanlige bussystemer. I kombinasjon med en energibesparende synkronmotor og et totrinns vinkelgir utgjør disse omformerne LogiDrive-konseptet, og dermed grunnlaget for effektive og skreddersydde drivløsninger til intralogistikk.

Optimal ytelse i koblingsskapet
Kraftige frekvensomformere til koblingsskap er et viktig element i drivteknologien, til tross for trenden med desentralisering. Det er nettopp frekvensomformere for applikasjoner med høy effekt og begrenset plass som huses og beskyttes i et koblingsskap. NORD DRIVESYSTEMS har de allsidige og anerkjente frekvensomformerne NORDAC PRO SK 500E for montering i koblingsskap, i 11 størrelser med effekt fra 0,25 til 160 kW. Med produktserien NORDAC PRO SK 500P har NORD lansert en ny generasjon med frekvensomformere. Serien har optimal funksjonalitet (f.eks. integrert posisjoneringsfunksjon og synkronmotordrift), konnektivitet (med USB-port, universelt Ethernet-grensesnitt, med mer) og modularitet.

Det finnes både enkle og avanserte omformere med valgfrie moduler for grensesnittutvidelser. I tillegg til flere egenskaper og større ytelse, bruker den nye generasjonen omformere den anerkjente NORDAC1/3 parameterstrukturen. Omformerne er også fysisk og funksjonsmessig nedoverkompatible.

Ta kontakt med Nord Gear Norge for mer informasjon.

Nord Gear Norge AS
Jordalsveien 17A
5105 Eidsvåg i Åsane
Bergen
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031