23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Komplett sjøvannstasjon fra Øwre-Johnsen

Komplett sjøvannstasjon med rensing og desinfisering av sjøvann. Kapasitet pumpe: 200m3/t mot 15 m løftehøyde.

Komplett ramme med selvsugende sentrifugal pumpe, KSB spjeldventiler med pneumatiske aktuatorer og tilbakeslagsventil, Bernoulli  filter, Siemens mengdemåler, Berson UV anlegg for desinfisering, samt Danfoss frekvensomformer og Tempress trykktransmitter med sjøvannsmembran.

Funksjonsbeskrivelse:
Sjøvann suges fra sjøvannsledning til pumpestasjonen. Aktuert spjeldventil, samt tilbakeslagsventil er installert på sugesiden av pumpa. Videre pumpes sjøvannet via et Bernoulli filter og Siemens mengdemåler til Berson UV-anlegg. Etter UV-anlegget er det montert aktuert spjeldventil. I tillegg komer stasjonen med Tempress trykktransmitter på trykksiden av pumpen.

Spjeldventiler med pneumatisk aktuator benyttes som sikkerhet for å stenge av anlegget. Styres fra SCADA kontrollsystem.
Selvsugende sentrifugalpumpe har keramisk belegg innvendig i pumpehus. Impeller i Duplex stål.
Selvrensende Bernoulli filter som styres på tidsintervall eller differansetrykk, alt etter hva som inntreffer først. Egen spyleledning som føres tilbake til sjø.
Mengdemåler og trykktransmitter med sjøvannsmembran kobles mot SCADA kontroll system, samt benyttes til styring av pumpe.

Les mer her.

Har du et lignende behov eller vil vite mer om denne leveransen?

Ta kontakt med oss på pumper@owre-johnsen.no eller se her =>

Øwre-Johnsen as
Øvre Flatåsveg 16
7079 FLATÅSEN
Trondheim
Norge
Org. nr.: NO919151137

Kontaktperson

Anders Øwre-Johnsen
Daglig leder
+47 98204800 anders@owre-johnsen.no

Send til en kollega

0.048