23948sdkhjf

36-måneders garanti på energikjeder.

| Medlemsnyhet | Bedrift ASI Automatikk AS

Igus lover nå en garantert levetid på 36 måneder for energikjedene. Brukeren kan få sertifikatet sendt rett til dem via e-kjedens levetidskalkulator.

Robust, lett og langvarig: dette er kvalitetene til igus energikjeder laget av høykvalitetspolymerer. For å sikre at brukerne alltid er på den sikre siden, tilbyr igus nå en 36-måneders garanti på sine energikjeder. Det er enkelt og raskt for kunden å skaffe sertifikatet. For å gjøre dette, åpne online levetidskalkulatoren for e-kjeder og angi de dynamiske spesifikasjonene og miljøforholdene i applikasjonen. Det elektroniske verktøyet vil da beregne den garanterte levetiden for energikjeden. Med ett klikk mottar kunden sertifikatet per e-post.

For å bestemme levetiden for produktene sine, setter igus dem gjennom tempoene sine under de mest ugunstige forholdene helt opp til en total svikt i sitt eget laboratorium på 2800 kvadratmeter. Resultatet: 10 milliarder e-kjedesykluser per år. Basert på denne testdata har Igus vært i stand til å gi en 36-måneders garanti på chainflex-kabelområdet siden 2015. I sin innsats for alltid å holde brukerne av energikjeden på den sikre siden, blir igus nå den eneste leverandøren over hele verden å tilby en 36-måneders levetidsgaranti på sine e-kjeder. Kalkulatoren for levetid hjelper igus med å oppfylle dette løftet. Ved å bruke dataene fra testlaboratoriet bestemmer det driftstiden for igus standard energikjeder i tilpassede applikasjoner. Over 4000 tester og mer enn 7500 resultater strømmer inn i onlineverktøyet. Flere tester blir utført hver dag i forsøket på å levere mer presise uttalelser om levetiden. I følge produsenten er levetiden til energikjeder ofte 10 år eller mer. "Den nye garantitjenesten gir kjøperne sikkerhet for å kunne designe sin individuelle applikasjon nøyaktig, og alltid velge den mest kostnadseffektive e-kjeden som fungerer pålitelig", forklarer Michael Blaß, leder for divisjon for e-kjedens systemer hos igus . "Hvis en energikjede svikter på grunn av slitasje innen garantiperioden, vil kunden motta en gratis erstatning."

Kunden kan få garantisertifikatet i bare to trinn. For å gjøre dette, må de først ringe opp levetidskalkulatoren på www.igus.eu/e-chain-garantie og spesifisere applikasjonsparametere som hastighet, akselerasjon, tilleggsbelastning og reiseavstand. Som et alternativ er det mulig å legge inn ytre påvirkninger som skitt, støt og omgivelsestemperatur. Nettverksverktøyet vil da bestemme driftstiden til energikjeden i dobbeltslag. Kundene kan få sertifikatet sendt til dem via e-post ved hjelp av en knapp. "Enten er de beregnede dobbeltslagene eller 36 måneder garantert, avhengig av hva som kommer først", sier Blaß. Det spesielle med kjedegarantien er at kunden får garantisertifikatet mens han bruker levetidskalkulatoren, selv før kjøpet.

Kilde: Igus gmbh


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ASI Automatikk AS

Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Norge
ASI Automatikk AS

Send til en kollega

0.063