23948sdkhjf

Litt underholdning på de grå dagene

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Livet er ikke alltid 100 kilometer i timen, og noen ganger har man rett og slett ikke så mye å gjøre.

Man blir da sittende uten å vite helt hva man skal ta seg til. Da kan det være greit å ha muligheten til å leie film på nett, uten å måtte reise seg fra sofaen for å gjøre det.

Blockbuster er stedet og i motsetning til andre streamingtjenester så behøver du ikke å abonnere eller noe slikt. Det eneste du må gjøre er å finne den filmen du vil se, og de har mange å velge mellom, for så å leie den, eller kjøpe om det er det du vil. Det gjør det mye enklere for deg som kunde, og sikrer at du ikke betaler for noe i unøde. Det vil si, du betaler kun for det du vil se på, så om det går en periode hvor du ikke har tid, eller ikke vil, se på noe så får du ikke dårlig samvittighet.

Film i alle sjangre
Så er det samtidig stor sjanse for at du kommer til å finne noe du vil få lyst til å se på. De har helt nye filmer, som for eksempel Bird of Prey tilgjengelig for streaming, og gamle klassikere. Ikke bare det, de har også filmer i alle sjangre, fra action til thriller, og de har også norske filmer, som Alle utlendinger har lukka gardiner.
Som sagt så er den største fordelen at du ikke behøver å betale for et abonnement, noe som gjør det enklere og smidigere for deg som kunde. Man gjør det som man gjorde i gamle dager. Man går inn, sjekker ut hva som er tilgjengelig, velger det du vil se på, betaler for det og du kan se filmen. Da kan det jo lønne seg å ta en titt?

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063