23948sdkhjf

Påskehilsen fra ASI Automatikk.

| Medlemsnyhet | Bedrift ASI Automatikk AS

En daglig leder som vet å sette pris på sine ansatte i vanskelige tider. En liten snarvisitt med årets påskeegg blir levert av sjefen selv, Geir Berven.

I en tid hvor livet til de fleste av oss ble snudd opp ned på hodet, med hjemmekontor, hjemmeskole og karantene for noen, er det viktig å sette pris på hverandre, og sine ansatte. Daglig Leder Geir Berven kjørte hjem til alle sine ansatte med en liten overraskelse i baggasjen. Med god avstand og lutfklemmer, ble det overlevert påsketulipaner og en liten flaske med godt drikke til

. Vi på ASI Automatikk er en sammensveiset gjeng, og det føles rart og ta morgenmøter over teams, og ikke på kontoret. Men vi er også veldig heldig som fortsatt kan drifte i disse tider, og at vi har en jobb og gå til hver dag, selvom arbeidsplassen nå er hjemme. Ingrid, Tom og Hege holder fortsatt fortet på kontoret vårt i Kjellstads Næringspark, hvor lagerdrift går sin vante gang, heldigvis. 

En noe uvanlig påske vi står fremfor, da vi alle må være hjemme og planlagte påskeferier må avlyses. Det viktigste nå er å gjøre det beste vi kan og lage oss en fin påske, tross for omstendighetene. Vi på ASI Automatikk ønsker dere alle en riktig God Påske!

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ASI Automatikk AS

Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Norge
ASI Automatikk AS

Send til en kollega

0.062