23948sdkhjf

Prosjektledere

| Medlemsnyhet | Bedrift Process Engineering Norge AS

Pharma, Food & Biotek, Energi og Industri, hvor våre dyktige ingeniører rådgir dere hele veien frem til deres ferdige produkt. Basert på våre mange års erfaring i prosessindustrien leverer vi end-to-end engineering ytelser.

Remzo Sabic er en av våre prosjektledere på kontoret i Oslo.

Han er utdannet Diplomingeniør i produksjonsteknikk og har tidligere arbeidet med produksjonsoptimering og kapacitetsutvidelse i næringsmiddelindustrien, og så har han erfaring fra prosjekter i utlandet.

Sterk ekspertise i forskjellige bransjer
Hos Process Engineering  har vi mange forskjellige ekspertise områder. Vår ekspertise dekker: Pharma, Food & Biotek, Energi og Industri, hvor våre dyktige ingeniører rådgir dere hele veien frem til deres ferdige produkt. Basert på våre mange års erfaring i prosessindustrien leverer vi end-to-end engineering ytelser. Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder vi benytter i vårt daglige arbeide, og kombinert med prosess kunnskap gir det oss et godt fundament for en risikobasert tilgang til kvalitet og kvalifisering.

Samtidig gir vårt arbeide i prosessindustrien gjennom mange år oss i dag også en god forståelse for hvordan tidlig planlegging, valg av endelig løsning, god prosjektledelse og styring av prosjektutførelse påvirker prosjektets kostnadsrammer.

Hjemmeside

LinkedIn

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Process Engineering Norge AS

Grensesvingen 9
0582 Oslo
Norge
Process Engineering Norge AS

Send til en kollega

0.063