23948sdkhjf

Proffe vinskap i tre og metall-for både bedrifter og privat

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Et vinskap kan være både et helt essensielt innslag i restaurantmiljøer, men dessuten også et alt mer naturlig komplement til andre hvitevarer i private kjøkken.

Etter hvert som nordmenn drikker mer kvalitetsvin, og investerer mer i vintilbehør, er det også alt flere som får opp øynene for hva et vinskap kan bety for opplevelsen. Dessuten vil et vinskap av god kvalitet med design i tre og metall være et smykke i et hvert hjem.

Både for lagring over tid og best mulig opplevelse nå
En vanlig misoppfattelse er at vinskap kun er for vinkjennere som har tenkt lagre vin over flere tiår, men som ikke har enkel tilgang til en vinkjeller med gunstige forhold. Dette er likevel langt fra sannheten:

·         For de aller fleste vil det være muligheten å oppleve perfekt temperert vin her og nå som er den umiddelbare fordelen med et vinskap. Det er vanskelig å treffe akkurat riktig temperatur i et kjøleskap, og romtemperatur er sjelden den beste temperaturen å oppleve noen type vin på.

·         Lagring vil også være et tema for noen etter hvert, men da kan det både handle om å faktisk lagre vin over tid for å utvikle opplevelsen – og å faktisk oppbevare vinen slik at den ikke forringes fra kjøpstidspunktet til den skal nytes.

For en kjøper som er litt usikker på hvilket bruk vinskapet vil få over tid, er et skap med minst to temperatursoner er lurt valg. Da er det mulig å både oppbevare forskjellige viner ved forskjellige temperaturer, klare til å drikkes, men det er dessuten mulig å langtidslagre viner ved en annen temperatur samtidig.

Oppsummert kan et vinskap virkelig være noe som man bør vurdere når man bygger eller oppgraderer både kjøkken og serveringslokaler. I tillegg finnes det selvfølgelig frittstående modeller, slik at det også er mulig å utvide med et vinskap selv om man ikke skal gjøre andre endringer på kjøkkenet.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063