23948sdkhjf

Godt utelys er viktig – både for industri og private boliger

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Korrekt og tilpasset utendørs belysning er minst like viktig som god innendørs belysning, og det gjelder både for bedrifter og private hjem.

I tillegg til at det handler om å forskjønne både kommersielle bygninger og private blokker, handler utendørsbelysning dessuten også om sikkerhet og trygghet.

Godt arbeidslys og opplyste veier komplementeres med stemningslys
Å oppgradere utendørsbelysningen trenger ikke å koste en formue, og det er mulig å finne rimelige og fornuftige løsninger via for eksempel lampedirekte.no/utendors-belysning. Dessuten er det mulig å komplementere utendørsbelysninger med skumringsreleer, som hjelper til med å slå belysningen av og på automatisk. Det er selvfølgelig mulig å bygge ut dette med enda smartere løsninger, basert på både tidsstyring og triggere basert på forskjellige hendelser.

Sikkerhet bør være første prioritet, både for bedrifter og privatpersoner. Det er spesielt uoversiktlige trafikkmiljøer der myke trafikanter ferdes som trenger ekstra god belysning. Selv i tilsynelatende trygge boligmiljøer kan det oppstå svært risikable situasjoner hvis belysningen ikke er god nok. For bedrifter er det viktig å ta ansvar for et trygt arbeidsmiljø for alle ansatte, både når de ferdes innendørs og utendørs.

I tillegg til den funksjonelle belysningen kan god utendørs belysning forskjønne både industribygg og boligblokker, selv de som kanskje i utgangpunktet ikke er veldig spennende. Mange boligprosjekter bygges med relativt enkle løsninger når det gjelder utendørsbelysning, og det skal ikke mange ekstra lyskilder til for å virkelig løfte en hel bolig. Dette handler da ikke om flombelysning, men forsiktig belysning av utvalgte partier og trekk ved en bygning. Det kan lønne seg å få hjelp fra erfarne folk når det kommer til å velge hvordan man kan gjøre mest mulig ut av relativt enkle midler og noen få lyskilder. Det handler ikke nødvendigvis om kvantitet, med flest mulig lyskilder mange steder rundt et bygg, men heller om smart bruk av noen få fokuserte og fleksible belysningspunkter.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.141