23948sdkhjf

Effektiv produksjons forsyning med automatisert buffer lager

| Medlemsnyhet | Bedrift Kardex Norge AS

I produksjon kan ventetider mellom de ulike produksjonsstegene, material mangel fra lageret og uforutsette hendelser rask generere flaskehalser, forsinke prosesser og i sluttenden redusere fortjenesten.

Ved å ha et sikkerhetslager reduserer man risiko og sikrer kontinuerlig tilgang til alle artikler som er nødvendige for å ferdigstille de ulike produksjonsstegene.

Statisk og manuell lagring krever mye gulvareal og tid for å manuelt hente frem komponenter fra mange lokasjoner på lageret. Et automatisk buffer system er kompakt og effektivt for mellomlagring av komponenter til produksjon.

LR35 Vertical Buffer Module fra Kardex Remstar er et fleksibelt og skalerbart lagersystem som kan lagre en buffer av komponenter sikkert og i et lukket system frem til det er behov for komponentene. Dette forhindrer komponentene i å bli skadet, forvekslet eller forsvinne.   

Plassert direkte i produskjonen eller i et lagerområde med rullebaner reduseres interntransport og gangavstander ved at komponentene blir levert direkte til produksjonen. Ved å utnytte bygningens høyde, frigjør systemet gulvareal for utvidelse og optimaliserte produksjons prossesser.

Les mer om LR35 her.

Medlemsnyhet

Bedrift
Kardex Norge AS

Roseveien 1
2007 Kjeller
Norge
Kardex Norge AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.125