23948sdkhjf

Smørefrie og vedlikeholdsfrie robolink-komponenter.

| Medlemsnyhet | Bedrift ASI Automatikk AS

Rimelig modulært robotkit fra igus gjør automatisering ekstremt enkel. Robolink®-modulsystemet lar deg automatisere manuelle arbeidstrinn raskt og enkelt.

Kostnadseffektiv automatisering er den best mulige løsningen for griping, snu, svinge og plassere gjenstander og returnere dem til første posisjon - spesielt når det gjelder enkle plukk og plasser-utførelser over lengre tid. Dette gjelder også små og mellomstore bedrifter som stadig blir mer utsatt for ekstern konkurransepress. Men hvordan kan inntreden i automatiseringsverdenen være oppnådd enkelt og kostnadseffektivt? Dette er nøyaktig hva bevegelsesplast spesialist igus gjør mulig med sitt "robolink" modulære robotfugesett. 

Med sitt robolink-produktutvalg har igus satt seg som mål å tilby lavkostnadskomponenter laget av smørefri og vedlikeholdsfri plast. Med det modulbaserte sett-prinsippet til robolink, kan brukeren lage en enkel automatiserings løsning på veldig kort tid. I tillegg kan brukeren sette sammen systemer hver for seg - enten med enkeltkomponenter som girkasser som kan kombineres eller med helt ferdigmonterte leddarmer, hvis lett konstruksjon og størrelse gjør dem spesielt fleksible. Med mulighet for modulær kombinasjon, mottar kunden et system som kan brukes til et bredt spekter av robotikkoppgaver. Fordelen med robolink er at repeterende og tidkrevende oppgaver som for det meste utføres for hånd, kan lett bli automatisert. Og alt dette kan gjøres ganske enkelt til en brøkdel av prisen av en klassisk industrirobot. 

 

Kilde : Igus Gmbh


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ASI Automatikk AS

Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Norge
ASI Automatikk AS

Send til en kollega

0.156