23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sentralsmøring gir et betydelig «return of investment»

Bedriftseiere skal lete lenge etter løsninger på markedet som gir samme «return of investment» en akkurat det å investere i smøreløsninger for maskiner og utstyr.

Norsecraft Tec AS er Norges desidert største leverandør innen dette segmentet i Norge.

Sammen med våre eiere Indutrade AB, tar vi del i det viktige delansvaret å levere løsninger for norsk industri som har høy fokus på FNs bærekraftmål, kombinert med svært høy «return of investment». 

Med rett smøreløsning kan du øke oppetiden og produktiviteten betydelig. Kombinert med at denne type løsninger forlenger levetiden på maskiner og utstyr , blir investeringen svært lønnsom. 

Norsecraft Tec har gjennom mange år levert løsninger for nær sagt alle typer industrimaskiner både onshore og offshore. Vi opplever at nærmest alle industrisegment har behov for å holde den viktige produksjonen oppe. Maskiner og utstyr med beveglige deler vil alltid være utsatt for slitasje, med rett smøreløsning vil denne type utfordringer reduseres betydelig.

Behovene er svært ulike og hver unik bransje eller kunde har sine behov for tilpassede løsninger.

Mange av våre kunder ser også at våre løsninger reduserer er positivt i forhold til det viktige HMS arbeidet. Nødvendig vedlikehold I en produksjonshall, et havneanlegg eller på en platform er ofte utsatt for ulike risikoer for den ansatte. 

Vi i Norsecraft Tec kan lære deg mer om smøring og hjelpe deg med å realisere ditt faktiske potensial for kostnadsreduksjoner og økt HMS sikkerhet.

Ser du også det åpenbare potensiale, så ønsker vi deg velkommen til å ta kontakt med oss.

Norsecraft Tec AS
Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO997818997

Kontaktperson

Odd Egil Kolberg
Administrerende direktør
+47 901 39 550 odd.egil@norsecrafttec.no

Send til en kollega

0.032