23948sdkhjf

Jens S. Group kjøper Hoyer Transmissions

| Medlemsnyhet | Bedrift Jens S Transmisjoner AS

Axel Johnson International øker tilstedeværelsen sin i det nordiske transmisjonsmarked.

Jens S Group, en del av Axel Johnson Internationals forretningsgruppe Power Transmission Solutions, har gjennom datterselskapet Jens S. Transmissioner A/S signert en avtale om å kjøpe Hoyer Transmissions. Oppkjøpet forventes å avslutte mars 2020. Hoyer Transmissions er en ledende dansk distributør av mekaniske transmisjonsprodukter.

"Anskaffelsen av Hoyer Transmissions er godt i tråd med vår forretningsstrategi for utvidet geografisk tilstedeværelse og passer godt til Jens S nåværende virksomhet," sier Ola Sjölin, administrerende direktør, Power Transmission Solutions.

Hoyer Transmissions ble grunnlagt i 1974 og er en veletablert leverandør av mekaniske transmisjonsprodukter med hovedvirksomhet og kontor i Hadsten på Jylland. Selskapet betjener hovedsakelig de skandinaviske og tyske markedene. Som en ledende dansk distributør har Hoyer Transmissions en kjent leverandørbase og tilbyr en bred produktportefølje. Hoyer Transmissions vil bli solgt fra Hoyer Group og bli en del av Jens S Group.

”Tilføringen av Hoyer Transmissions til Jens S. Transmissioner i Danmark er et viktig skritt for å konsolidere oss enda mer i det nordiske markedet. Det muliggjør en synergistisk tilnærming for begge selskaper og tilbyr eksisterende og potensielle kunder et større utvalg av produkter og økt lokal tilstedeværelse, sier Johan Benzler, divisjonssjef, Power Transmission Solutions og administrerende direktør i Jens S. Group.

Peder Mørch, Business Unit Director for Hoyer Transmissions, ønsker oppkjøpet velkomment: "Jeg er opptatt av å være en del av dette neste trinnet for Hoyer Transmissions, og sammen med Jens S. har vi nå en enda sterkere posisjon i transmisjonsmarkedet."

 For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Ola Sjölin, administrerende direktør, Power Transmission Solutions
+46 706 67 24 68, ola.sjolin@axinter.com

Johan Benzler, divisjonssjef Power Transmission Solutions og administrerende direktør, Jens S. Group
+46 11 19 80 79, johan.benzler@axinter.com

Medlemsnyhet

Bedrift
Jens S Transmisjoner AS

Enebakkveien 117
0680 OSLO
Norge
Jens S Transmisjoner AS

Send til en kollega

0.079