23948sdkhjf

Flexlite sveisepistoler fokuserer på brukervennlighet

| Medlemsnyhet | Bedrift Kemppi Norge A/S

Den finske produsenten av sveiseutstyr, Kemppi Oy, har lansert en splitter ny sveisepistolserie. Flexlite-serien består av sveisepistoler for alle typer manuell MIG/MAG- og TIG-sveising.

 Med denne produktlanseringen fornyes hele sveisepistolutvalget til Kemppi. Flexlite-sveisepistolene er utformet med tanke på komfort, pålitelighet og effektiv utnyttelse av forbruksdeler, og vil få en positiv effekt på sveiseproduktivitet og besparelser i lagerkostnader.

Flexlite-serien består av det nyeste innen sveisepistolmodeller for profesjonelle. Du kan velge mellom to produktserier – Flexlite GX for MIG/MAG-sveising og Flexlite TX for TIG-sveising. De to produktseriene deler de samme hovedfunksjonene til Flexlite: Enestående ergonomi, uslåelig brukervennlighet og forbruksdeler med høy kvalitet. Se og les om Flexlite på vår hjemmeside

Flexlite er sveisepistoler med høy ytelse som utnytter strømkildekapasiteten effektivt, og som gjør det enklere å produsere jevne og sprutfrie sveiser. De leveres i flere strømklasser og lengder, samt ulike halsversjoner. Fjernkontroll på sveisepistolen leveres som tilleggsutstyr.

De føles som en naturlig forlengelse av hånden.

Ergonomien er én av de viktige egenskapene til Flexlite-sveisepistolene. Det fleksible kabelsettet og den innovative kuleleddavlastningen reduserer belastningen på håndleddet, slik at sveiseren kan konsentrere seg om utfordrende oppgaver og oppnå perfekte sveiseresultater.

Det anatomisk utformede pistolgrephåndtaket følger også med i alle Flexlite GX-leveransepakker. Det er et valgfritt tilbehør for å redusere belastningen på hånden ytterligere, slik at pistolen føles som en naturlig forlengelse av hånden.

Kvalitet er mer enn det du ser

Kvaliteten på forbruksdelene i en sveisepistol reflekteres tydelig i kvaliteten til sveisene. For å oppnå best mulig sveiseresultater anbefaler Kemppi å bruke originale Kemppi-forbruksdeler i alle Flexlite-modeller.

Dekkgasstrømmen er for eksempel avgjørende for sveisekvaliteten. Normalt er dekkgassen usynlig, men med Schlieren-bildeteknologi er det mulig å observere den faktiske gasstrømmen og se hvordan Kemppis forbruksdeler i høy kaviltet faktisk gir den beste gassdekningen.

Den indre strukturen til en sveisepistol spiller også en viktig rolle for sveisekvaliteten. I Flexlite GX-sveisepistolene er dekkgasskanalene atskilte, og kjølekanalene går helt frem til fronten av pistolhalsen. Det gir en bedre kjøling av pistolhalsen, renere sveiser, mindre sprut og lavere dekkgassforbruk.

Mindre forbruksdeler betyr lavere kostnader

I Flexlite-sveisepistolene har antall utskiftbare deler blitt redusert ved å forbedre hele serien av tilsvarende modeller, og ved å kombinere funksjonene til enkelte av forbruksdelene. Det har ført til at antall forbruksdeler har blitt redusert for de enkelte sveisepistolmodellene. Dette gir mindre lagerkostnader, og gjør Flexlite perfekt for styringen av verkstedskostnadene.

Det har aldri vært enklere å få hjelp med Flexlite-sveisepistoler, da de nå er utstyrt med en QR-kode for å hjelpe deg med å finne riktige deler og tilbehør. Skann koden, og du kommer direkte til alle relevante bestillingskoder, forbruksdeler, produktdokumenter og Kemppi-kontakter.

 Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte:

Jani Leikas
Product Manager, Aftermarket
+358442899380
jani.leikas@kemppi.com

www.kemppi.no

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Kemppi Norge A/S

Danholmen 19
P.B 2151
3103 Tønsberg
Norge
Kemppi Norge A/S

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063