23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Iglidur J3B fra ASI Automatikk

Igus iglidur J3, en smørefri og langvarig tribopolymer. Ettersom det gulaktige materialet ikke alltid stemte overens med designkonseptet til brukeren, har igus nå videreutviklet den velprøvde tribo-polymeren til den svarte iglidur J3B.

Høy smussmotstand, lav friksjonskoeffisient og seighet for å bekjempe kant- og slagbelastninger; funksjoner som etterspørres i mange bransjer. For å tilfredsstille denne etterspørselen, lanserte igus den ytelsesverdige polymeren iglidur J3 for sitt vanlige lagerområde i 2015. Tribopolymeren viser fordelene, spesielt i svingbare og roterende bevegelser. Igus har nå videreutviklet “utholdenhetsløperen” til iglidur J3B (B for svart). Den nye svarte høyytelsespolymeren tilpasser seg designet til møbler eller sports- og fritidsutstyr. Iglidur J3B øker levetiden, spesielt for applikasjoner med lav og middels belastning, noe som gjør den ideell for sykkelindustrien, for eksempel innen pedaler, bremsespaker eller fjæring. Iglidur J3 brukes også i terrengsykkel pedalene fra Crankbrothers.

Fra den visuelt tiltalende utholdenhetsløperen iglidur J3B til den høye temperaturspesialisten iglidur X. I søket etter det rette lageret, følger iglidur online-ekspertsystem brukeren med å bestemme den riktige tribopolymeren. Den elektroniske konfiguratoren er veldig enkel å bruke. Brukeren trenger bare å oppgi parametrene til applikasjonen for design, last, bevegelse og motpart. Deretter vises den forventede levetiden for alle egnede iglidur-materialer, og materialet med det beste pris-ytelsesforholdet for applikasjonen kan velges. 

Kilde : IGUS GmbH

ASI Automatikk AS
Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Drammen
Norge
Org. nr.: NO979308736

Kontaktperson

TZ

Send til en kollega

0.048