23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nord Drivesystem med ny IES-motor

NORDs nye IES+-motor har høy effekttetthet, og vil i første omgang lanseres i en størrelse for effektområdet 0,25-1, 1 kW.

Den uventilerte og glatte motoren oppnår den høye ytelsen - som til tider er betydelig høyere enn ytelsesklasse IES - ved hjelp av et bredt dreiemomentområde, og er perfekt egnet til drift i delbelastningsområdet. Den kompakte IES+-motoren har høy effekttetthet og bruker mindre plass, og vil i utgangspunktet lanseres i en størrelse for effektområdet 0,25-1, 1 kW med et konstant dreiemoment fra 1,6 til 4,8 Nm. Motorkonseptet vil gradvis utvides med flere størrelser og effekter. Den er perfekt for bruk i hygienesensitive og tøffe miljøer, ettersom den er korrosjonsbestandig og rengjøringsvennlig. Overflatebehandlingen nsd tupH og beskyttelsesklasse IP69K er også tilgjengelig. En pulsgiver er installert i en skadesikker kapsel som standard. I tillegg er det mulig å integrere en mekanisk brems som ekstrautstyr. Den nye IES+-motoren kan kombineres med girenheter og drivelektronikk fra NORD som et modulsystem og vil være tilgjengelig fra andre kvartal i 2020.

Optimal ytelse i koblingsskapet
NORDAC PRO SK 500P er den første enheten i den nye generasjonen av frekvensomformere fra NORD DRIVESYSTEMS. Den bruker den nyeste komponentteknologien og har optimal funksjonalitet, konnektivitet og modularitet. I tillegg til standard CANopen­grensesnitt har omformerne en multichip for industrielt Ethernet. Denne gjør det mulig å bruke de viktigste sanntids-Ethernet• standardene med ett enkelt grensesnitt. Den nye NORDAC PRO er tilgjengelig som en komplett applikasjonsomformer (SK 530P og SK  550P) og maskinomformer (SK 500P), med et redusert antall grensesnitt som likevel utfører funksjonskrevende oppgaver via integrert PLC, tilbakeføringskontroll og posisjonering. SK 530P har også SD-kortspor, USS-grensesnitt og muligheter til utvidelse med en valgfri SK CUS-modul. På den annen side er SK 550P førstevalget for tilkobling til kontrollsystemer via industrielt Ethernet. I tillegg til forbedrede egenskaper og ytelsesfunksjoner, gir den nye generasjonen en lavere total eierkostnad (TCO) enn tidligere omformere.

PROFlsafe-modul: ekstra sikkerhet
Anleggets og maskinenes funksjonssikkerhet er avgjørende i et produksjonsanlegg. Den valgfrie modulen NORD SK TU4-PNS fra NORD DRIVESYSTEMS støtter enkel implementering av sikre responser og er en utvidelse av frekvensomformeren NORDAC FLEX. I kombinasjon med en sikkerhets-Pl( kan drivelektronikken kommunisere stabilt over eksisterende Profinet via PROFlsafe. Funksjoner som SLS (Safety Limited Speed), SSR (Safe Speed Range), SDI (Safe Direction), SOS (Safe Operation Stop) og SSM (Safe Speed Monitor) er tilgjengelige og utvider drivenhetenes sikkerhetsanslagsfunksjoner STO og 551. Med dette gir PROFlsafe-grensesnittmodulen omfattende sikkerhet for stabil drift av anlegg og maskiner.

Ta kontakt med Nord Gear Norge for mer informasjon.

Nord Gear Norge AS
Jordalsveien 17A
5105 Eidsvåg i Åsane
Bergen
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046