23948sdkhjf

Spesialister på lekkasjefrie løsninger

| Medlemsnyhet | Bedrift TPConnectors AS

TPConnectors(TPC) er et Drammens firma i rivende utvikling, som har spesialisert seg på Kompaktflens og klammerkoblinger. Spesialist leverandør av kompaktflenser, Norsok type, og klammerkoblinger. TPC har forent nøkkelpersonell i salg & markedsføring, design, utvikling, prosjekt ledelse med maskinering, kvalitetskontroll og testing av Teknisk Produksjon(TP). 

Det unike tekniske miljøet på Bangeløkka i Drammen er gjennom denne koalisasjonen opprettholdt. Siden 1978 har dette miljøet hatt dette tilholdsstedet. 

TPC er i stand til å designe, i tillegg til standard utstyr, alle mulige spesialvarianter av flenser og klammer koblinger i henhold til foreskrevne tekniske spesifikasjoner og standarder.

TPC leverer i dag hovedsaklig til olje og gass industrien, men også landbasert prosessindustri innenfor andre forretningsområder. Det siste året har andelen leveranser økt til maritim industri. Spesial komponenter som krever mindre plass og reduserer vekt er nøkkelen.

I forhold til lekkasjer regnes TPC Compact Flange(TPC CF) som nesten lekasjefri og sidestilles med en helsveis. Dette er noe som åpner for bruk i anlegg det tidligere ikke har vært lov å bruke flenser. TPC CF kan leveres til alle trykk klasser opp til 20k psi(ca 1380bar), flensene kan også anvendes i miljøer med ekstreme temperaturer fra -192C° og opp mot 730C°. TPC CF tar også krevende eksterne krefter som f.eks bøyemoment, og er overlegen i forhold til standard ASME eller PN/DIN flenser. Flensen tåler også mer enn API flenser for høytrykk, og er minst like sterk som det røret den er sveiset til. Når det gjelder sammenligningen med de nevnte flensetyper i forhold til størrelse og vekt, er TPC CF opp mot 80% lettere og 65-70% mindre enn ASME eller PN/DIN flenser.

TPC Clamp Connectors(TPC CC) er mest bruk i flow lines ute på plattformer og FPSO'er, men kan også brukes i andre rørsystemer på land og til havs. TPC CC er med sine kun fire bolter en enkel forbindelse å montere, og man bruker jo da åpenbart langt mindre tid på å lukke og å åpne denne forbindelsen. TPC CC er derimot ikke like bra i forhold til eksterne krefter som f.eks TPC CF, men tar like store trykk. TPC CC er i likhet med TPC CF langt mindre og lettere enn andre rørforbindelser i markedet.

Vil du vite mer, ta kontakt med John Arnesen - +47 417 69 074 eller john@tpconnectors.com

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
TPConnectors AS

C O Lunds gate 24
3042 Drammen
Norge
TPConnectors AS

Send til en kollega

0.062