23948sdkhjf

Åpen og gratis plattform for kompetanseutveksling

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Exchange fra Schneider Electric er en åpen og gratis digitalplattform som nå er tilgjengelig også i Norge.

På Exchange kan eksperter, innovatører, utviklere og startups møtes for å finne løsninger på spørsmål relatert til bærekraft og energiutfordringer.

Exchange plattformen samler ulike aktører i et felleskap, en markedsplass og et dedikert utviklerhjørne. Medlemskapet er gratis og gir rett til kjøp og salg av tjenester, utveksling av kompetanse samt tilgang til nyttig stoff og verktøy for utviklere.

- I en tid hvor løsninger blir mer og mer avanserte, er samarbeid, god kommunikasjon og kompetanseutveksling på tvers av fag og roller blitt forutsetningen for å lykkes, sier Yngvar Ødegaard, VP Industrial Automation i Schneider Electric Norge.

- Systemintegratorer, maskinbyggere og tek-selskaper kan publisere sine tilbud, tjenester og firmaprofiler gratis. Så langt har vi mer enn 150 tjenesteleverandører som har publisert firmaprofiler og mer enn 300 tilbud og tjenester på Exchange, spesifiserer Ødegaard.

Unik plattform

Plattformen er unik i sitt slag, fremmer effektivt samarbeid og bidrar til nye typer interaksjoner mellom forskjellige økosystemer, mens alt innhold, IoT-applikasjoner, programvare, datasett og verktøy blir tilgjengelig for alle.

Med Schneider Electric Exchange kan man:

Nå en større kundebase i nye markeder som ellers er vanskelige å nå.
Få tilgang til et stort bibliotek med ressurser som API-er, SDK-er, analytiske data, programvare og datasett for å forbedre digitale tilbud.
Bruke digitale verktøy og kompetanse for å skalere løsninger og akselerere/forenkle produktutvikling.
Samarbeide gjennom den kraftfulle skybaserte plattformen for å dele innsikt og design, og mer effektivt administrere og utføre prosjekter.
Bryter ned siloer

- Digitalisering fortsetter å revolusjonere måten vi jobber på. Verden kan ikke lenger fungere i individuelle siloer. Behovet for bedre samarbeid mellom ulike kompetanseområder har skapt nye muligheter og løsninger. Schneider Electric Exchange samler forskjellige typer økosystemer av digitale innovatører og eksperter, hvilket muliggjør tettere samarbeid, raskere kunnskapsdeling og utvikling av innovative løsninger, asvlutter Ødegaard.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.063