23948sdkhjf

ASI Automatikk og bærekraftige handlinger i 2020.

| Medlemsnyhet | Bedrift ASI Automatikk AS

Vi liker at våre leverandører tar miljøet på alvor.

Vi liker at våre leverandører tar miljøet på alvor. Bærekraftig utvikling er definert som : utvikling som imøtekommer dagens behov, uten å ødelegge mulighetene for at kommende generasjoner skal få dekket sine behov. Tommel opp!

På det nye året vil vi gjerne snakke om bærekraft. Vi er klar over at behandling av plast og plassering av plastprodukter på markedet har konsekvenser for miljøet. Vi streber etter å holde disse effektene til et minimum, samtidig som vi opprettholder et tilstrekkelig nivå av økonomisk effektivitet. Vi jobber allerede med mange prosjekter og har store planer for det nye året.

Bærekraft hos igus® Da vi utviklet den første høyytelsesplastikken for bevegelse, var temaet miljøvern riktignok ikke vårt hovedfokus. Vi ønsket å utvikle produkter som drev våre kunders produksjon. De bør forbedre teknologien og redusere kostnadene. Selv i begynnelsen var resirkulering allerede et viktig tema, men nå gjenbruker vi 99% av plastavfallet ved å bearbeide det for å lage granulatmateriale og mate dette materialet tilbake i produksjonsprosessen.   I dag vet vi at produkter som varer lenger og ikke krever smøring, bidrar til å bevare miljøet vårt. Ingen smøremidler betyr mindre miljøforurensning. Mindre slitasje betyr mindre forurensning med mikroplast. Mindre vekt betyr mindre energi som kreves for bevegelse.   Som produsent av spesiell plast har vi kunder i industrien og innen det sensitive medisinområdet. Vi er klar over vårt ansvar og mulighetene som plast tilbyr på mange områder sammenlignet med stål. Og vi fortsetter å forske på nye materialer og produkter. For våre kunder og for vårt miljø.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ASI Automatikk AS

Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Norge
ASI Automatikk AS

Send til en kollega

0.078