23948sdkhjf

RS Components lanserer redundansmoduler fra TDK-Lambda

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Svært kompakte moduler for montering på DIN-skinne sikrer drift av kritisk last

RS Components (RS) lagerfører nå en ny serie med redundans-moduler fra TDK-Lambda for montering på DIN-skinne. 

Modulene DRM40 og DRM40B er konstruert for industribruk innen automasjon og generell bruk. Disse strømmodulene vil unngå driftsstopp på grunn av strømbrudd. Enhetene er koblet mellom 2 identiske strømforsyninger og lasten.

Redundansmodulen sørger for at belastningen forsynes med strøm selv om en av strømforsyningene svikter. Modulene har lysdioder på frontpanelet som indikerer at begge strømforsyningene er balanserte, dvs. innstilt slik at de leverer samme mengde strøm. I tillegg har DRM40 to isolerte statusutganger som muliggjør fjernovervåking av tilstanden til tilkoblede strømforsyninger.

Enhetene er ekstremt kompakte med dimensjoner på bare 35 x 125 x 124 mm. De har en driftstemperatur mellom -40 og +70 ° C.Tapseffekten er bare 8 W ved full belastning (2 x 20 A). Enhetene har en arbeidsspenning på 10 til 30 V DC.

Tilgjengelig nå hos RS Components i EMEA og APAC regionene. Serien oppfyller IEC / EN / UL60950-1, / IEC / EN / UL62368-1 og UL508 sikkerhetsstandarder for en rekke bransjer og applikasjoner.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.141