23948sdkhjf

Flere unge er positive til olje

| Medlemsnyhet | Bedrift Offshore Media Group AS

De siste årene har vi sett et stor trykk fra miljøorganisasjonene og politikere om å fase ut norsk oljevirksomhet, samtidig viser Kantar sin Klimabarometer 2019 en økende positivitet til oljebransjen.

Økende positivitet til olje

De siste årene har vi sett et stor trykk fra miljøorganisasjonene og politikere om å fase ut norsk oljevirksomhet, samtidig viser Kantars Klimabarometer 2019 en økende positivitet til oljebransjen.

Klimabarometeret viser nemlig at 27 prosent av befolkningen stiller seg positive til bruken av olje som energikilde, opp fra 19 prosent i 2016. Enda mer oppsiktsvekkende er det at den størst prosentvise økningen var blant dem under 30 år.

Flere påpeker at en viktig årsak til dette er økende fokus på det Oljefondet, som nå er over 10.000 milliarder kroner, og hva oljen egentlig betyr for norsk økonomi fori  å sikre fremtidige generasjoner. Forhåpentlig bidrar denne positive innstillingen til økt rekruttering til bransjen.

Dette er også helt i tråd med målsetningen for Offshore Technology Days når bransjen samles for 23. gang på Sotra Arena utenfor Bergen. Som vanlig inviterer vi studenter og andre interesserte til å se hva oljebransjen egentlig kan by på av spennende muligheter, sier OTD-sjefen Odd Eide Knudsen.

Les mer: Flere unge positive til olje


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Offshore Media Group AS

Statsminister Michelsens vei 38
5231 Paradis
Norge

Send til en kollega

0.078