23948sdkhjf

R. STAHL TRANBERG kjøper opp IMT helikopterdekkbelysning

| Medlemsnyhet | Bedrift R. Stahl Tranberg AS

Transaksjon gjør R. STAHL TRANBERG til verdens ledende leverandør av løsninger for helikopterdekk-belysning.

R. STAHL TRANBERG, en ledende leverandør og systemintegrator av helidekk, marine og olje- og gassløsninger og en del av R. STAHL Group, kunngjorde i dag en «asset deal» med Xylem, et globalt vannteknologiselskap, hvor en kjøper IMT sin velrennomerte belysningsportefølje for helikopterdekk.

 Transaksjonen - som inkluderer anskaffelse av immaterielle rettigheter, produkter, marked og kunder under IMT-merkevaren - gjør R. STAHL TRANBERG til verdens ledende leverandør av løsninger for helikopterdekk-belysning.

 Thomas Linkenheil, administrerende direktør i R. STAHL TRANBERG, kommenterte: "Vi er glade for å kunngjøre denne avtalen i dag. Den kombinerer optimalt to merkevarer i verdensklasse kjent for kvalitet, sikkerhet og innovasjon, og tiår med erfaring innen helikopterbelysningsløsninger.”

 Han fortsetter: "På toppen av dette er styrken til IMTs kundegrunnlag - for eksempel i Midt-Østen og Asia - i samsvar med våre vekstambisjoner. Vi kan nå enda bedre utnytte vår sterke posisjon som teknologileder og løsningsleverandør til fordel for våre kunder også i disse regionene."

 Etablert i 1876 og med hovedkontor i Stavanger er R.STAHL TRANBERG en leverandør i verdensklasse av marine-applikasjoner, eksplosjonsbeskyttelse og systemsikkerhet til olje & gass, marine og industrielle sektorer. Ved å kombinere langsiktig kvalitet med smart innovasjon, inkluderer løsningene blant annet den bransjeledende marinebelysnings-porteføljen, en komplett helikopterdekk-belysningspakke, vinteriseringsløsninger og elektromekaniske produkter.

 R. STAHL TRANBERG er en del av R. STAHL Group, en global markedsleder innen komponenter og løsninger for eksplosjonsbeskyttelse, med base i Waldenburg, Tyskland, og som opererer med datterselskaper i 24 land, syv internasjonale produksjonssteder og filialer på over 50 lokasjoner verden over.

For ytterligere informasjon, kontakt: Anne-Lisbet Lindal, markedsdirektør, tlf: 51578900; Mob: +47 41273429 E-post: alhl@stahl-tranberg.com

Medlemsnyhet

Bedrift
R. Stahl Tranberg AS

Strandsvingen 6
4032 Stavanger
Norge
R. Stahl Tranberg AS

Send til en kollega

0.078