23948sdkhjf

Bra vekst for Sohome i 2019

| Medlemsnyhet | Bedrift Sohome AS

Sohome AS med sitt konsept Bergen Cabling oppnår en formidabel vekst på mer enn 40% i 2019 som er det beste i firmaets 15 år lange historie.

 

Med DNV GL godkjente kabler, kontakter, paneler og uttak betjener vi Maritime LAN kabling til offshore og shipping over hele verden. Samtidig ser vi en økende etterspørsel etter våre tjenester innen fiberoptikk og rådgiving.

Sohome AS har en egen fiberlab hvor vi lager ferdigterminerte fiberkabler på oppdrag, måler og sertifiserer resultatet. Vi har Vestlandets største fiberlager lokalisert i Bergen.

Hovedtyngden av kabler er våre Bergen Cabling Cat.6A og Cat.7 kabler sammen med AICI fiberkabler i alle varianter som alle er DNV GL godkjente.

Eksporten går til Europa -  Asia – Midt Østen - Nord America og er stigende for hvert år. Samtidig er salget i Norge hovedomsetningen til firmaet, med de store verftene og oljeinstallasjonene.

Vi har partnere som representerer oss i Asia, USA og Canada ved siden av kunder som tar med våre produkter over hele verden.

Vi vil også med denne meldingen sende en stor takk til våre kunder og lover å betjene dem på best oppnåelige måte med den servicegraden vi er kjent for.

Med vennlig hilsen,

Stefan Øijordsbakken, CEO

Medlemsnyhet

Bedrift
Sohome AS

Grimstadvegen 93
5252 Søreidgrend
Norge
Sohome AS

Send til en kollega

0.062